MEISTERSINGER VINTAGO

2019.06.05.
MEISTERSINGER VINTAGO
A Meistersinger Vintago művészi ötvözete a minimalizmusba foglalt retro stílusnak.
A Meistersinger órák legfőbb tulajdonsága, hogy felismerik az idő értékét: a másodpercek és percek elaprózottságát egyszerűen a hosszú, és tűhegyes óramutató mögé rejtik, felszabadítva ezzel az idő múlásának folytonos sürgetése alól a használóját. A kollekcióból itt sem maradhatott el a napjainkban oly nagyon igényelt nosztalgikus hangulat, a "vintage-style". A Vintago névvel illetett modellel telibe találtak, tökéletes hangulatát adják vissza a '60-as éveknek. 
 
A korszak legfőbb jellemzői az óratok méretében (38mm), a hezalit üvegre emlékeztető domború zafír-üvegben, és a színek párosításában (4 féle számlapszín, más-más színű bőrszíjjal) mutatkoznak meg elsőként. A további apró, gondosan megtervezett részletek az óra egyediségét hivatottak erősíteni: a számlap kiemelkedőnek látszó közepe, a magasságmérő-skálára emlékeztető dátum-kijelzés, és a formás, '60-as évek-beli korona!
A Meistersinger óráktól már jól ismert precizitás kifejezését, finom eleganciával erősíti a dátumot jelző ezüst színű kis pötty, a naptárablak belső oldalán.
A modern, minimalista szemlélet finom eleganciával jelenik meg a '60-as évek stílusában, a karcsú tokfülek, a fény játékát tükröző domború üveg, az azt körülölelő vékony acél keret ill. a fényesre polírozott acél óraház összhangjában. Egy igazi időutazás az ősi módszerrel időt jelző időmérővel!

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár