MEISTERSINGER CIRCULARIS

2014.10.31.
MEISTERSINGER CIRCULARIS

 Kedves óra-különlegességeket kedvelő Barátaim!

 

Az egymutatós óra ötlete az idő megjelenítésének legmegnyugtatóbb lehetőségét testesít meg. Szilárdan hiszünk abban, hogy a jó dolgoknak, annak érdekében, hogy még kiforrotabbá válljanak, szükségük van időre. Mi is kivártuk a saját időnket, azért, hogy most büszkén prezentálhassuk Önöknek a termékfejlődés mérföldkövét: a Circularis modellt az új MSH01-es szerkezettel készítve. Számunkra ez sokkal többet jelent, mint pusztán egy új óra a sorban. A szerkezet technológiai kiválósága a sarokköve a Circularis család karóráinak, új funkciókkal és modellekkel. Meghívjuk Önöket, ismerjék meg legújabb mesterművünk részleteit!"

Manfred Brassier
alapító és tervező

 

 

 

 

 

 

 

Erő és elegancia összehangja

 

Klasszikus egymutatós karóra ugyanakkor a számlapon használt számok finom - talpas/serif - betűtipusának köszönhetően mégis egyedi. A rendkívül karcsú keret még jobban kiemeli a számlapot, melynek a kis méretű központi skála egyfajta élénkséget kölcsönöz. A tok formavilágát tükrözi a korona alakja is,  tökéletes vizuális kiegészítője annak és méretének köszönhetően a szerkezet felhúzása is különlegesen kellemes élmény.


Az MSH01 szerkezet - a részletekre és a svájci hagyományokra történő törekvés


A MeisterSinger csapata szívét-lelkét beleadva készítette el az új MSH01-es szerkezetet. A svájci partner és a MesiterSinger tervezői nagyon szoros együttműködéssel - a legkiválóbb svájci órakészítői hagyományokra alapozva és a modern óragyártás szigorú előírásainak eleget téve - három év alatt fejlesztették ki a Circularis-t. Az eredmény mindenképpen lenyűgöző.

 

A meghajtásról két sorba kapcsolt felhúzórugó gondoskodik, melyeknek köszönhetően szerkezet járástartaléka öt napos, másik előnye a megoldásnak az egyenletes teljesítmény-leadás, mely hozzájárul a szerkezet  kiemelkedő pontosságához.

 

A ródium-bevonatú híd szokatlan geometriája - melyet kizárólag a Circularis családnak terveztek - zavartalan betekintést enged a lényeges belső alkatrészekre, egyben különleges vizuális élmény nyújt. A részletekre való aprólékos figyelem a díszítésben is megjelenik: mesterien megmunkált a csapágylemez felülete amit a ferde, polírozott letörések és az aranyberakásos gravírozás méginkább kiemel. Mindezek igazi élménnyé varázsolják az óra kézben tartását.


Még a rövid pillanatok is hosszú ideig ízlelhetőek

 

Az igazi öröm pillanatai hosszú ideig velünk maradnak. Ha egy számunkra különleges személyt csupán pár hetenként látunk, az az egyetlen este is elég boldog pillanatot biztosít, hogy a következő találkozóig kitartsanak kellemes emlékeink. MeisterSinger az élő példája ezeknek az értékes, felejthetetlen pillanatoknak, melyeket nem lehet percekben mérni.

 

 


Vissza a tetejére
Bezár