A Széchenyi téri Prémium órabolt és szerviz, valamint a G CASIO PREMIUM SHOP július 31 - augusztus 28-ig SZOMBATONKÉNT ZÁRVA tart!

 

MEISTERSINGER

Egy igazi XXI. századi jelenség, amely történelmet, filozófiát és technológiát testesít meg, egy egyértelműen felismerhető, összetéveszthetetlen formában. A Meistersinger órák éves darabszáma nem éri el a 10000 darabot, tehát mérhetően nem a tömegfogyasztásra szánt termékről van szó. A Meistersinger kifejezetten azokat az embereket szólítja meg, akik a hasonló felszínek alatt mindig meglátják az egyedi tökéletességet.
A kivételes dizájn alapját a zsebórákra emlékeztető nemes egyszerűséggel kialakított óratokok adják, amelyeket a nagyítós hatást adó domború üveggel ötvöznek. A tipikus dizájnelemeket az üveg alatt véljük felfedezni: a számlap mérőműszerre emlékeztető feliratai és az egyetlen tűhegyes mutató kétségtelenül a Meistersinger tökéletességet hirdető összetéveszthetetlen részei. Az indexek sorozata ismerős hierarchia szerint rendeződik, a leolvashatóság könnyed és automatikus, amit természetesen a számlap széléig végignyúló tűhegyes mutató tesz egyértelművé. Az órák egyedi számozása megtermeti a végső egyensúlyt a számlapon, teret hagyva a nyugalomnak, az elmélyedésnek.
Ez, az egyszerűség töretlen hitével tervezett óramárka, évről-évre egyre több modelljével nyeri el a dizájn-díjak valamelyikét. A jót még jobbá tenni időt vesz igénybe. Erről szólnak a Meistersinger kollekciói.
 
Vissza a tetejére
Bezár