Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Magazin

TISSOT körkép 2012

2012.05.04.

Korábbi cikkünkben hírt adtunk a 2012-es Baselworld kiállításon bemutatott Certina újdonságokról nem szeretnénk adósok maradni a TISSOT 2012-es modelljeivel sem. Nem beszélve arról, hogy ugyan a "Száguldó kerekek" összeállításból kimaradt, de a TISSOT új modelljei közül több is megállná ott a helyét. 

 

 

 

 


Tissot Heritage PR516

Tissot Heritage PR 516 

Nem új keletű a kapcsolat a "száguldás" és a Tissot között. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy az idei évben a márka egyik olyan sikermodelljének állít emléket melyet az autósport ihletett a 60-as években.

Az új modell részletei is mind erről árulkodnak, formavilága nagyszerűen jeleníti meg a híres előd ma már nosztalgikus, de mégis időtálló jellegzetességeit: az üveg hátlap alatt a korabeli sportkocsik kormányát formázó díszítést láthatunk, a rozsdamentes acél vagy bőr szíjat a pilótakesztyűk mintázatát idéző nagyméretű lyukakkal látták el, a számlap az előd letisztult vonalait örökölte.

   

Tissot T-Race Limited Edition 2012

 

A motorsport szerelmesei számára új, limitált kiadású modellekkel bővül a kedvelt T-Race sorozat.

Természetesen megtartották a sorozat karakterét meghatározó részleteket: a féktárcsát és féknyerget idéző lünettát, az üvegen - a dátum kijelzés felett - található nagyítót, az egyedi rögzítésű szíjat mely az idei évben a verseny abroncsok vonalát követő mintát kapott.

 

T048.417.27.202.01 T048.427.27.052.01
 
T048.417.27.057.08
T048.417.27.037.01 
 MotoGP 2012  MotoGP 2012  Nicky Hayden 2012  Thomas Luthi 2012

 

MotoGP 2012 modellek - melyek két változatban is elérhető lesznek: kvarc (8888 db-os sorozat) és automata (2012db) kockás zászlót formázó speciális dobozban érkeznek és a tavalyi évtől eltérően sárga-fekete színösszeállítást kaptak. A Nicky Hayden 2012 (4999db), Thomas Luthi 2012 (999db) modellek megtartották a korábbi évek színeit és a különleges bukósisak formájú díszdobozt. 

 

 

 

TISSOT T-Race Danica Patrick Limited Edition 2012

 

2012-ben a hölgyek sem maradnak limitált T-Race kiadás nélkül. A Danica Patrick nevével fémjelzett időmérő akárcsak ihletője egyesíti a stílust és a kifinomultságot, a robosztusságot és a pontosságot. Mindez a részleteken tükröződik, szembetűnő a "hagyományos" T-Race féktárcsát idéző lünetta ami könnyed de kemény kerámiából készült, gyémántokkal kirakott számlap melynek stílusa a sportautók műszereit követi, a kaucsukszíj aminek hátoldala a versenygumik barázdáit mintázza.  Danica a modern nő igazi példája és ez az óra a tökéletes kiegészítője egy energikus, sportos, mégis előkelő nőnek, akik nem akar kompromisszumot kötni a stílus és a teljesítmény között.

 

 

 

 

Tissot PRS 330 Tony Parker Limited Edition 2012

Tissot PRS 330 Tony Parker Limited Edition 2012


A Tissot nem csak a motorsport kedvelőire gondol, ismét egy különleges modellel jelentkezik a profi kosárlabda illetve Tony Parker rajongói számára.


Az óra különlegessége - a 4999 darabos korlátozott kiadáson túl - a névadójára utaló apró részletek: a 9-es (mez) szám kiemelése a számlapon illetve a hátlapon és a kosárlabda narancs színe is több helyen visszaköszön: a számlapon, a gombokon és a szíjon.

 

 

 

  

 

Tissot T-Touch Classic

 

Az idei évben (is) új taggal bővül a Touch kollekció. Az új modell-sorozat a T-Touch Classic, a korábban megjelent T-Racing funkcionalitását nyújtja egy kevésbé sportos, egyszerűbb és vélhetően időtállóbb "csomagolásban". Kezdetben három változat lesz elérhető: fekete számlappal bőr- és fémszíjas illetve egy fehér számlapos bőrszíjas kivitel.

 

 

 

 

 

Tissot T-Touch II Lady

Tissot T-Touch II Lady

 

Ez a sorozat a sportosság és az elegancia különleges ötvözete. Szemet gyönyörködtető a polírozott titánium tok, a különleges fényű gyöngyház számlap - a gyémántokból kirakott indexekkel - és a hozzá remekül illeszkedő fényes bőrszíj vagy polírozott titán karkötő. A különleges kinézeten túl elsősorban a sportos hölgyekre gondolva az órát ellátták jó néhány hasznos funkcióival  (iránytű, hőmérő, magasságmérő, időjárás előrejelző)  melyek használatát - a T-Touch modelleknél megszokott - érintés érzékeny üveg tesz kényelmessé.

 

 

 

 

Tissot T10TISSOT T-10

 

A T-TREND kollekció is új sorozattal bővül, a T-10-zel a Tissot az  1999-ben kiadott T-Collection számozott sorozatát eleveníti fel.

Az óra letisztult eleganciát sugároz. Sima, egyenes vonalai természetesen ölelik körbe viselője csuklóját.

A sorozat várhatóan fekete és fehér számlapos verzióban is elérhető lesz illetve egy különösen elegáns gyöngyház számlap gyémánt berakással. 

 

 

 AKTUÁLIS
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató