Név: Jelszó:
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!
2017.12.11.
Kasza Géza Ferenc
Munkájuk továbbra is a prémium kategóriába tartozik. Köszönöm az óra pontosítását és a tökéletes Hirsch óraszíjat. Tisztelettel Kasza Géza Siófokról.

Magazin

Mido All Dial Tenth Anniversary

2012.06.18.

Mido All Dial Tenth AnniversaryA svájci Mido karóra márka az All Dial kollekciójával a római Colosseum örök eleganciája előtt tiszteleg, tökéletes összhangban jelenítve meg a klasszikus és modern formákat. Ez a sorozat idén ünnepli 10. évfordulóját. Természetesen a jubileumra egy új, korlátozott - 1000db-os - kiadású modellel jelentkeztek. 

 

 

 


Mido All DialInnováció és temperamentum: a Colosseum és az All Dial sorozat közös sajátosságai. Ez a vonal ékesszólóan tükrözi a MIDO filozófiáját, magában hordozva az "örök város" auráját és eleganciáját. Rómát már az ókorban is csodálta övezte és a Colosseum a legrangosabb szimbóluma. A monumentális épület az évszázadokkal dacolva ma is inspirálja a formatervezőket.

 

A tok élei szinte tökéletesen másolják az épület körvonalait, a számlap jellegzetes kontúrjai az előkelőségek páholyait idézik, melyekben az órákat - mi más mint - római számok jelölik. Az indexekkel felosztott koncentrikus körökben a nézőtér jelenik meg, a számlap középpontjában a küzdőtér, ahol a mutatók mint gladiátorok vívják harcukat az idővel.

 

A "kiegyenlített küzdelemről" egy COSC tanúsítvánnyal rendelkező, rendkívül pontos, ETA 2836-2 automata szerkezet gondoskodik. A karcálló zafírkristály üveget a jobb olvashatóság érdekében mindkét oldalán tükröződésmentesítő bevonattal látták el, az indexek és a mutatók Super-Luminova bevonatot kaptak. Az évfordulós modell - M8340.4.23.1 - egyedi, antracit színű számlapot és narancssárga indexeket kapott. Az óra hátlapjára az ihletet adó Colosseum gravírozott képe került.

Mido ALL Dial Limited Edition M8340.4.23

 

 AKTUÁLIS
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
2017.12.03.
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat