A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Magazin

Junghans - A csillagos óramárka sikertörténete

2012.08.10.

JUNGHANS - GERMANY, SINCE 1861A Junghans története - amely 1861-ben a Fekete-erdőben kezdődött - az egyik legmozgalmasabb és legizgalmasabb sikertörténet a német óraiparban.

 

 


Junghans - a német óra

 

A Junghans márka az elmúlt 150 évben egyértelműen bizonyította, hogy a németországi területeknek is van létjogosultsága a világ óragyártásában. A hagyomány, az innováció, és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, a megbízhatóság, a szenvedély és a pontosság szinonimájává vált. Hosszú története során, a schramberg-i gyárnak, mint tradicionális vállalkozásnak - új és egyre fejlődő technológiák alkalmazásával sikerült befolyással lennie a német óraipar történetére - miközben hű maradt filozófiájához: "egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel". A modern nemzeti- és nemzetközi vállalati modellek lehetővé teszik a Junghans óragyár számára, hogy büszkén hirdesse termékein: "Made in Germany", és a jövőben is tovább folytassa egyedülálló sikertörténetét - az innovatív termékek segítségével - a csillagos óramárka.

 

Junghans központja napjainkban A Junghans gyár 1866-ban A Junghans gyár 1898-ban A Junghans gyár 1997-ben
Junghans központja A gyár 1866-ban 1898 1997

 

A hagyományos és a modern kéz a kézben

 

MEISTER CHRONOSCOPE
Meister Chronoscope

JunghansA Junghans céget 1861-ben Erhard Junghans, és sógora Zeller Tobler alapította, a németországi Schrambergben, amely napjainkban is otthont ad a vállalat központjának. Junghans a kezdetektől fogva ragaszkodott a pontossághoz és a kiváló minőségű termeléshez. A vállalat kezdetben egyes alkatrészek gyártására specializálódott, a Junghans órások 1866-ban készítették el első óráikat. A cég mára híressé vált védjegye - a 8 ágú csillag - 1890-ben került bejegyzésre, ezzel új korszakot indítva a cég életében - amelyet az új termelési folyamatok és szabadalmak kidolgozása és bevezetése jellemzett. Így érte el a cég, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő termelési megoldások álljanak rendelkezésére. Ez idő alatt a Junghans órák világszerte megtestesítői lettek a mindenki számára elérhető időmérőknek.

 

1903-ra a Junghans gyár 3000 alkalmazottat foglalkoztatott és 3.000.000 órát értékesített évente, ezáltal abban az időben a legnagyobb óragyár volt a világon. Az 1930-as években a mechanikus óraszerkezetek bírtak különleges jelentőséggel, ez idő alatt születtek meg a cég - feltehetően legszebb órái – a legendás Meister kollekció első modelljei. Az 1950-es években is voltak különleges történések a cég életében: ebben az időszakban a Junghans elérte, hogy ő legyen Németország legnagyobb kronométer gyártója.


A legmagasabb szintű technológia és tervezési szabványok

 

MAX BILL AUTOMATIC

Max Bill Automatic

Az egyedülálló formavilág éppúgy része a Junghans tervezési elveinek, mint az előremutató technológiák alkalmazása. Ez fokozottan tetten érhető az 1956 óta, Max Bill tervei alapján készített modelleken. Ez az együttműködés vezetett a legendás kollekció megalkotásához, amely néhány „modern klasszikus" formatervezési vonalat felhasználva került kidolgozásra. Néhány innovatív, új tervezési jellemzői 1990-ben indult útjára: köztük a világ első rádió-vezérlésű karórája, a Mega 1, amelyet a FROG Designnal együttműködve dolgoztak ki. A korábbi években is történtek még izgalmas dolgok a cég életében: 1970-ben bemutatják az első német kvarcórát - "Astro-Quartz". További mérföldkövek a trendteremtő 1990-es évet követően: 1993-ban bemutatják az első rádió-vezérlésű napenergiát hasznosító karórát, amely nem utolsósorban high-tech anyagok felhasználásával - mint a kerámia - készült. 2004-ben jelent meg az első multi frekvenciás rádiójelvezérelt óra, és a mechanikus sorozat is bővítésre került.

 

 

 

 

Tradíciók

 

JUNGHANS 1972 CHRONOSCOPE QUARZ

1972 Chronoscope

 

A Junghans 2011-ben ünnepelte 150 éves sikertörténetét. Erre az alkalomra három új limitált modellel, és a történelmi sorozatok - mint a Meister Chronometer – újraértelmezésével jelentkezett. A schramberg-i, különleges, kék hajszálrugóval szerelt modell hűen tükrözi, hogy mennyire fontos a mechanikusóra készítés a Junghans számára.

 

A 2012-es évben a márka mottója: "Itt az ideje a kiemelkedő sportteljesítményeknek". Ennek alapját az 1972-es Müncheni olimpia 40. évfordulója adja, amelynek hivatalos időmérő partnere volt a Junghans. Két újítás fűzhető a cég nevéhez: a Multicounter, ami lehetővé tette az evezősversenyek összes csónakjának egyedi mérését, illetve először volt lehetőség századmásodperc pontossággal színes célfotó készítésére.

Ezekre az eseményekre emlékezve egy különleges sorozatot mutatott be, egyszerre idézve fel a kiemelkedő sporteredményeket, és a 70-es évek stílusát.

 

Visszatekintve a vállalat elmúlt 150 évben elért eredményeire, a Junghans-ot tovább motiválja, hogy a jövőben is folytassák sikereiket a csillagos órák.AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató