JUNGHANS MEISTER MEGA KLEINE SEKUNDE

2019.07.07.
JUNGHANS MEISTER MEGA KLEINE SEKUNDE
A Junghans 2018-ban egy új rádiójel-vezérelt szerkezetet (J101.65) mutatott be a Meister és a Max Bill óracsaládban. Idén pedig a Meiser Mega Kleine Sekunde modellekkel bővítette ezt a kollekciót.
A J101.65/66 szerkezetek az eltelt három évtized tapasztalatai és a négy éves fejlesztés eredményeképp tökéletes pontosságot garantálnak bárhol a világon. A rádiójel-vétel hiányában a kvarc szabályzás évi maximum +-8 másodperc eltérést engedélyez. A Schrambergben kifejlesztett ITC technológia (Intelligent Time Correction) és az SHM technológia (Smart Hand Motion) eredménye a tökéletes pontosság, valamint a másodperc mutató egyedi, fél-másodpercenkénti mozgása. Az automatikus idő-szinkronizálás mellett a MEGA App szolgáltatással a jelvételi zónán kívűl is van lehetőség a pontos idő beállítására.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Meister Mega Kleine Sekunde órák a Junghans precizitást a hagyományos eleganciával ötvözve három variációban mutatják be. A 6 óránál elhelyezett kis másodperc mutató adja az órák klasszikus hangulatát, ami igazán jól illik a Meister sorozat jól ismert finom eleganciájához.
 

Bezár