Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

K.G. 2018.01.27.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek.

Köszönöm a ritka precíz, szakszerű kiszolgálást, csak ajánlani tudom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel
K. G.

2018.01.10.
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.


2017.12.21.
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra.

Kellemes Ünnepeket!

2017.12.11.
Munkájuk továbbra is a prémium kategóriába tartozik. Köszönöm az óra pontosítását és a tökéletes Hirsch óraszíjat. Tisztelettel Kasza Géza Siófokról.

2017.11.24.
Az automata órám profi szervizelése mellé a egy nagyon figyelmes extra szolgáltatást is kaptam, amire nem is számítottam. Nagyon szép lett újra az óra, mintha ma vettem volna újonan! Köszönöm!

Laci

2017.11.02.
Egy Hirsch James szíjat vásároltam a webshopon. Egy Hirsch szíj az Hirsch szíj, nincs is nagyon mit ragozni rajta. A lényeg, hogy kifejezetten tetszett az igényes, nem szokványos csomagolás. Fekete boríték, számla+papírok borítékban(!), látszik, hogy erre is nagyon oda van figyelve. A csomagot a rendelés másnapján feladták, így kell működnie egy webshopnak. Köszönöm a terméket!

2017.10.20.
Re: Szabolcs, Gabor

Ezidaig en sem talalkoztam aki ilyent hordott volna, ezek szerint mar Harman vagyunk :)
A kiszolgalas minösege szerintem is elso osztalyu, nem az elso es nem az utolso oramat vasaroltam Balinteknal magamnak es a csaladomnak!

2017.10.13.
Re: Szalánczi Szabolcs

Kedves Szabolcs!
Nincs egyedül a márka iránti érzéssel/elkötelezettséggel.
Megerősítem, én sem találkoztam még emberrel, aki ilyent hordott volna, de mi most itt legalább értesülünk egymásról. :)
Ráadásul azzal is eldicsekedhetek, hogy én duplán prémium ügyfélnek tekinthetem magam, figyelemmel arra, hogy én vásároltam itt az első eladásra kerülő Luminox karórát pár évvel ezelőtt!
A kiszolgáláshoz, hozzáálláshoz nem is tudok mit hozzátenni az előttem szólókhoz képest.
Mióta "ügyfél" lettem, nem érdekelnek mások...

2017.10.06.
2. Luminox órámat vásároltam nálatok. Oda-vissza vagyok ezért a márkáért, különösen a minőség,dizájn, katonai/repülős vonal miatt. Valamint azért is mert eddig még emberrel nem találkoztam aki hordott volna ilyen órát.
Köszönöm,hogy forgalmazzátok, valamint a korrekt kiszolgálást.

2017.09.28.
Nagyon szépen köszönöm az osztályon felüli kiszolgálást, korrektséget és alázatot ami mindig tapasztalható ha hozzátok fordulok! Követendő példa lehetne minden vállalkozónak, hogyan kell egy kis üzletet felvirágoztatni és rengeteg embernek örömet okozni.

Csak így tovább, imádlak Titeket. :-)

2017.04.04.
Sziasztok! Ezúton is szeretném megköszönni,hogy ismét van minek örülnöm. A beszabályozás tökéletes lett...és a Katika által ajánlott bőrszíj tökéletes párosítás lett az órához! További sikeres munkát..jó egészséget kívánok Nektek! Üdv!

2017.02.02.
Tiszteletem!
Az órák ma megérkeztek. Gyönyörűek!
Még egyszer szeretném megköszönni!
Nagyon szépen köszönöm!

Cs. Sz.

2017.01.31.
Tisztelt Órás BT. az órák megérkeztek ! Nagyon köszönöm ! Munkájukhoz további sok sikert és egészséget kívánok ! Tisztelettel : Cs. I.

2017.01.31.
Tisztelt Cím !
A futártól átvettem a megrendelt Junghans kerámia “ szíjat “ Ezennel is szeretném megköszönni a gyors és nagyon udvarias kiszolgálást, a kedves telefonos tájékoztatást.
Tisztelettel: Dr. G. J.

2016.12.12.
Kedves orak.hu!

A minap átvettük az órát az üzletben, nagyon megvagyunk vele elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Nagyon értenek az órákhoz, 10 perc alatt egy kiselőadást hallhattunk az óráról, amiből áradt a hozzáértésük az órákhoz.
Aki vásárol, annak azt tudom ajánlani, hogyha van lehetősége, nézze meg élően is az órát. Interneten néztem ki, majd a boltban megrendeltem, és mikor megérkezett, láttam az órán, hogy klasszisokkal szebb mint a képen.

Köszönöm a segítséget, és természetesen az órát!
N.B.

2016.12.10.
Tisztelt cím! A mai napon megérkezett a régóta várt órám!Már lemondtam róla, de szerencsére rátaláltam az önök honlapjára! Az első vásárlójuk vagyok, nem csalódtam. További sok sikert! Üdvözlettel: Róbert

2016.12.03.
Kedves Krisztina,

Önöknél mindig élmény a vásárlás, kedves a kiszolgálás, és bármilyen messziről is érdemes eljönni az üzletükbe.
Az óra gyönyörű, a forgatódoboz pedig több, mint praktikus.

Üdvözlettel,
János

2016.12.02.

Kedves Krisztina!

Rendben megérkezett az óra. Gyönyörű! Tökéletes a szíj mérete. A használati útmutató alapján minden funkciója elérhető és egyértelmű a kezelése.
Káprázatos ajándék lett!

Fantasztikus ügyfélkezelése és segítőkészsége ámulattal tölt el.
Köszönöm határtalan kedvességét, türelmét gyorsaságát és gondosságát.

Köszönettel és üdvözlettel:

K. A.

2016.12.02.
Tisztelt orak.hu
Megérkezett az önöktől rendelt óraszíj.
Első vásárlójuk vagyok,nem csalódtam.
A termékkel,és minőségével maximálisan
megvagyok elégedve,olyan,mint a képen látható.
Szép hibátlan a szíj varrása.
A csomagolása precíz volt,külön lezárt boritékba mellette a számla és jótállás.

2016.11.15.
Üdvözlöm Krisztina!

Kézhez kaptam a Casio órám, köszönöm, szokás szerint kiváló munkát végeztek.

Tisztelettel és köszönettel:
SzE
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat