Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Gemini36 2018.10.14.
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta való szünetelése okoz most már súlyos elvonási tüneteket. Szerettem olvasni ezeket a tartalmakat..és hiszem,hogy nem csak a magam önző természetének,de..az Órásnak is jót tenne,ha néha kiírhatná magából mind a pozitív..mind a negatív érzéseit szakmai vagy csupán emberi oldalról megközelítve. Beszéljünk róla...közösen! Üdv! Daniel

Tamás 2018.10.13.
Tisztelt Bálint Órák!

Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már régóta azt tapasztalom, hogy az Önök által forgalmazott márkák online választéka az utóbbi 2 évben egyre kisebb. Jómagam igen nagyra tartom az Önök profizmusát és már jónéhány órát vásároltam boltukban és szívesen ajánlom másoknak is szolgáltatásukat. Talán ezen a téren egy kicsit lehetne javulni.
Kívánom, hogy sikerüljön, mert az olyan kereskedés és hozzáállás mint az Önöké, Magyarországon igen ritka.
Szerk.:
Kedves Tamás, kedves Ügyfeleink!
Hamarason mindez az online elhanyagoltság-tünet megváltozik. Addig is kérjük türelmüket. Köszönjük.

KovácsPéter 2018.10.04.
Tisztelt Bálint órások!
Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot!
Udvarias, precíz kiszolgálás mellett a választék is mindig naprakész.
Üdvözlettel K.P.

Cs. B. 2018.10.02.
Tisztelt Bálint Órások!

A mai nap folyamán megkaptam az Önöktől megrendelt Tissot órát. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a rugalmasságukat, egyúttal további sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel,
Cs. B.

Szalay Erika 2018.06.14.
Kedves Órások!

A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást, ha önöktől rendelek, mindíg biztos lehetek a sikerben!
További munkájukhoz kívánok minden jót, köszönettel:
Szalay Erika

2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák!

A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát.
Az óra ép, működőképes.
Köszönöm szolgáltatásukat!

Tisztelettel: D. T.
Veszprém

K.G. 2018.01.27.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek.

Köszönöm a ritka precíz, szakszerű kiszolgálást, csak ajánlani tudom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel
K. G.

Vaszil Barna 2018.01.10.
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.


Horváth Máté 2017.12.21.
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra.

Kellemes Ünnepeket!

Kasza Géza Ferenc 2017.12.11.
Munkájuk továbbra is a prémium kategóriába tartozik. Köszönöm az óra pontosítását és a tökéletes Hirsch óraszíjat. Tisztelettel Kasza Géza Siófokról.

Kömőczi László 2017.11.24.
Az automata órám profi szervizelése mellé a egy nagyon figyelmes extra szolgáltatást is kaptam, amire nem is számítottam. Nagyon szép lett újra az óra, mintha ma vettem volna újonan! Köszönöm!

Laci

Akos 2017.11.02.
Egy Hirsch James szíjat vásároltam a webshopon. Egy Hirsch szíj az Hirsch szíj, nincs is nagyon mit ragozni rajta. A lényeg, hogy kifejezetten tetszett az igényes, nem szokványos csomagolás. Fekete boríték, számla+papírok borítékban(!), látszik, hogy erre is nagyon oda van figyelve. A csomagot a rendelés másnapján feladták, így kell működnie egy webshopnak. Köszönöm a terméket!

Attila 2017.10.20.
Re: Szabolcs, Gabor

Ezidaig en sem talalkoztam aki ilyent hordott volna, ezek szerint mar Harman vagyunk :)
A kiszolgalas minösege szerintem is elso osztalyu, nem az elso es nem az utolso oramat vasaroltam Balinteknal magamnak es a csaladomnak!

Gábor 2017.10.13.
Re: Szalánczi Szabolcs

Kedves Szabolcs!
Nincs egyedül a márka iránti érzéssel/elkötelezettséggel.
Megerősítem, én sem találkoztam még emberrel, aki ilyent hordott volna, de mi most itt legalább értesülünk egymásról. :)
Ráadásul azzal is eldicsekedhetek, hogy én duplán prémium ügyfélnek tekinthetem magam, figyelemmel arra, hogy én vásároltam itt az első eladásra kerülő Luminox karórát pár évvel ezelőtt!
A kiszolgáláshoz, hozzáálláshoz nem is tudok mit hozzátenni az előttem szólókhoz képest.
Mióta "ügyfél" lettem, nem érdekelnek mások...

Szalánczi Szabolcs 2017.10.06.
2. Luminox órámat vásároltam nálatok. Oda-vissza vagyok ezért a márkáért, különösen a minőség,dizájn, katonai/repülős vonal miatt. Valamint azért is mert eddig még emberrel nem találkoztam aki hordott volna ilyen órát.
Köszönöm,hogy forgalmazzátok, valamint a korrekt kiszolgálást.

András 2017.09.28.
Nagyon szépen köszönöm az osztályon felüli kiszolgálást, korrektséget és alázatot ami mindig tapasztalható ha hozzátok fordulok! Követendő példa lehetne minden vállalkozónak, hogyan kell egy kis üzletet felvirágoztatni és rengeteg embernek örömet okozni.

Csak így tovább, imádlak Titeket. :-)

Daniel 2017.04.04.
Sziasztok! Ezúton is szeretném megköszönni,hogy ismét van minek örülnöm. A beszabályozás tökéletes lett...és a Katika által ajánlott bőrszíj tökéletes párosítás lett az órához! További sikeres munkát..jó egészséget kívánok Nektek! Üdv!

2017.02.02.
Tiszteletem!
Az órák ma megérkeztek. Gyönyörűek!
Még egyszer szeretném megköszönni!
Nagyon szépen köszönöm!

Cs. Sz.

2017.01.31.
Tisztelt Órás BT. az órák megérkeztek ! Nagyon köszönöm ! Munkájukhoz további sok sikert és egészséget kívánok ! Tisztelettel : Cs. I.

2017.01.31.
Tisztelt Cím !
A futártól átvettem a megrendelt Junghans kerámia “ szíjat “ Ezennel is szeretném megköszönni a gyors és nagyon udvarias kiszolgálást, a kedves telefonos tájékoztatást.
Tisztelettel: Dr. G. J.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.11.10.
TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató