A Széchenyi téri üzlet, a CASIO shop, és a Marcalvárosi üzlet április 28-tól május 1-ig ZÁRVA TART! 

Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Jelen szabályzat jogilag kötelező érvényű megállapodásnak minősül egyrészről a Győri Órás Bt. mint a www.orak.hu honlap üzemeltetője (továbbiakban Üzemeltető) másrészről a regisztrált felhasználók, vásárlók és hírlevélre feliratkozott személyek, továbbá az egyéb nem regisztrált felhasználók (továbbiakban Felhasználó) között az alábbi feltételek szerint:I. A honlapon elérhető tartalmak

A Honlap tartalma nyilvános, azt bárki regisztráció nélkül megtekintheti. A honlap tartalmát az Üzemeltető – legjobb tudása szerint – folyamatosan frissíti a változtatás jogának fenntartásával.

A honlapon található valamennyi tartalom (beleértve a logókat, egyedi szín- és szóösszetételeket, a honlap design-t, közzétett szövegeket, képeket, hang és videó anyagokat valamint egyéb információt) az Üzemeltető tulajdonát képezik.

Az esetlegesen letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon a Felhasználó köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra ill. egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket, utalásokat.

A honlap tartalmát, annak egyes elemeit politikai ill. kereskedelmi célokra felhasználni vagy nyilvánosan terjeszteni – az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül – tilos.

Az Üzemeltető szabadon felhasználhat bármilyen ötletet, elvet, elképzelést, eljárást, illetve technikát, amely a Felhasználó által bármely célból a honlapra küldött közlésben megtalálható.

Webáruház
Az Üzemeltető a webáruházban található termékek esetében a gyártótól ill. forgalmazótól kapott információkat adja meg. A termékek mellett közzétett információk ill. képek (különösen azok színei) a valóságostól eltérhetnek.

A vásárlásra és szállításra vonatkozó részletes feltételeket a Vásárlási információk és a Szállítási információk oldalak tartalmazzák.
A honlapon közzétett deviza árfolyamok kizárólag tájékoztató jellegűek.

Magazin, Blog
A Magazinban és a Blogban közzétett információk csak tájékoztató jellegűek. A közzétett információk helytállóságáért és teljességéért, továbbá az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az itt közölt írások nem minősülnek ajánlattételnek vagy felhívásnak ajánlattételre.

Kommentek, "Vásárlók könyve"
A Kommentekben és a "Vásárlók könyvében" közzétett írások tartalmáért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal, azért kizárólag annak szerzője tartozik felelősséggel. A Komment és a "Vásárlók könyve" felület nem használható sem közvetlenül sem közvetve az Üzemeltetőtől eltérő harmadik személyek termékeinek vagy szolgáltatásának népszerűsítésére továbbá a hatályos jogszabályokba ütköző illetve harmadik személyek jogait sértő tevékenység folytatására.

Az Üzemeltető jogosult minden olyan tartalom törlésére vagy módosítására, amely a hatályos jogszabályokba vagy a jelen Szabályzatba ütközik.


II. A honlapra mutató linkek és frame-k elhelyezése

Kizárólag a honlap fő oldalára mutató linkek engedélyezettek, mélyebb linkek nem alkalmazhatók. Tilos a portál oldalainak keretezése, úgynevezett frame-be helyezése.

A linkelő weboldal az Üzemeltető logójának sem a méretét, sem megjelenítését nem módosíthatja.

A linkelő weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy az Üzemeltető javasolja vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás ill. termék igénybevételét vagy megvásárlását.

A linkelő weboldal nem szolgáltathat vagy tartalmazhat valótlan információt az Üzemeltetőről, valamint az Üzemeltető és a linkelő weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról.

A linkelő weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat.
Ettől eltérő szabályok kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása esetén alkalmazhatók.


III. Adatvédelem és adatkezelési hozzájárulás

A Felhasználó személyes adatai és elérhetőségei megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető a megadott személyes adatokat – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül – rögzítse, feldolgozza és a jelen hozzájárulás visszavonásáig kezelje a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény ill. a kapcsolódó adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosítók:

03061-0001 (hírlevélre feliratkozott és a weboldalra regisztrált felhasználók adataihoz),

03061-0002 (webáruházban vásárlók adataihoz).


A Felhasználó személyes adatai és elérhetőségei megadásával hozzájárul továbbá ahhoz, hogy az Üzemeltető a megadott adatokat felhasználhassa saját marketingtevékenysége, piac- és közvéleménykutatás valamint közvetlen üzletszerzés céljából és ezzel kapcsolatban az Üzemeltető munkatársai őt a megadott elérhetőségeken (E-mailen vagy levélben) megkeressék, részére tájékoztatót vagy reklámanyagot küldjenek.

A Felhasználó által megadott személyes adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat nem teszi harmadik személyek számára sem közvetlenül sem közvetve hozzáférhetővé.
Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezeléséről és a kezelt adatok köréről az Üzemeltető a Felhasználó kérésre bármikor felvilágosítást ad. A Felhasználó kérheti írásban a kezelt adatok helyesbítését és törlését az e-mailcímen, vagy a Győri Órás Bt. 9022 Győr, Jedlik Ányos u. 18. címre küldött levélben.
 


IV. Egyéb rendelkezések

A jelen honlapon keresztül létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ilyen módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Üzemeltető nem iktatja. A regisztrált felhasználók azonban korábbi rendeléseiket megtekinthetik az Előző vásárlásaim menüpontban.

A jelen Szabályzatra továbbá a jelen honlapon keresztül létrejövő szerződésekre – különösen a webáruházon keresztül létrejött adásvételi szerződésekre – a Magyar Köztársaság joga irányadó. Az ezekkel kapcsolatos jogviták elbírálására a Felhasználó és az Üzemeltető kölcsönösen aláveti magát a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének.
 

A cookie beállításokat jelenleg az oldal tetején lévő cookie-k kezelése sávban tudja megadni.
AKTUÁLIS
2018.04.01.
MUDMASTER GWG-100
2018.03.28.
ESPRIT SS 2018
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat