A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Dancsó Tamás 2014.09.19.
Szeretnék gratulálni Önöknek a manapság ritkán tapasztalható magas színvonalú, teljesen vevőbarát, profi kiszolgáláshoz, szolgáltatáshoz, ügyintézéshez! Azt hiszem, ezt tanítani kellene. Aki órát akar venni, itt tegye, velem úgy bántak, mint a szent királyi család tagjával. :) Köszönök mindent!

szabolcs 2014.09.05.
Tisztelt Bálint Órás ! Köszönetemet szeretném kifejezni ! Ma vásároltam EDIFICE karórát nagyon meg vagyok elégedve az órával és a eladói képzettséggel, kedvességgel. Köszönet a kedvezményért !

Piti Sándor 2014.09.03.
Megérkezett a második Önöktől rendelt órám is, egy Casio Rangeman, ami már régóta nagy vágyam volt. Mint korábban is az ügymenet gördülékeny, és külön nagyon pozitív, hogy nemcsak behajítják egy csomagba a terméket és úgy küldik el, hanem nagy gondot fordítanak arra, hogy szállítás közben ne sérüljön meg. Tekintettel arra, hogy már vásároltam korábban itt, a második órára kedvezményt is kaptam. Ismételten 5 csillag....

Jankó Anita 2014.08.31.
Csatlakozni szeretnék az elégedett vevők táborához."Véletlen" betérésből óravásárlás lett a győri boltban.Egy élmény volt minden üzletben töltött perc.A hölgy kedvessége,profizmusa,mindenre kiterjedő tájékoztatása.Csak ajánlani tudom a Bálint Órás céget.Red Bull óratulajdonos leányzó anyukája Veszprémből,nagy tisztelettel.

Piti Sándor 2014.08.19.
ma megérkezett a Citizen "Ecozilla" búvárórám Szegedre. Amellett, hogy az óra minősége kifogástalan, a rendelés lebonyolítása, a tájékoztatás részletessége, a kedvesség, a hozzáállás példaértékű. A következő órámat is innen fogom rendelni. Nagy pacsi Szegedről.

Dudás Zoltán 2014.07.20.
Kb. 2 hete rendeltem Önöktől egy Edifice karórát, mely a rendelés másnapján meg is érkezett. Az óra másodperc pontosra be volt állítva (azóta sem kellet hozzányúlni, pedig nem rádiós), nyomtatott (!) magyar kezelési útmutató mellékeve, plusz kaptam hozzá egy tisztító kendőt is. Maximálisan meg vagyok elégedve, biztosan vissza fogok még térni, ha újabb órára lesz szükségem.

Horváth István 2014.06.27.
Kedves Bálint Órások!
Tegnap vásároltam Önöknél Casio Edifice karórámat. Az óra eladásával kapcsolatos tájékoztatás, segítőkészség, kedvesség páratlan és első osztályú. A plusz óraszíj, amit vettem nagyon tetszik, köszönhető a kedves eladó hölgy részletes tájékoztatásának és szemléltetésének.
További szép napot kívánok!

Pál Péter 2014.05.26.
Egy Szerviz ahol nyugodt szívvel hagyom a Kincseimet!
Köszönöm! :)

Szabó József 2014.04.19.
Egy hónapnyi - én kértem így a szállítási időpontot - várakozás után megérkezett Citizen karórám, pontosan beállítva, feltöltve, amely nagyon szép! Online rendelés utáni visszaigazolás, tájékoztatás az állapotról majd ennek változásáról, példás! Nagyon meg vagyok elégedve! Köszönöm szépen!
A régi órám javítását, felújítását is Önökre fogom bízni!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Cseri Csaba 2014.04.08.
Kedves Péter és Kedves Kolléganők!

Köszönöm a mosolyt a Lányaim arcán ( és az enyémen).
Jó egészséget és kedvet kívánok atovábbi munkához! Majd még jövök.

Barátsággal: Cseri Csaba

Dr Mucsi Gyula 2014.04.04.
Én ugyan nem órát vásároltam, csak egy óraszíjat, de a kedves segítőkész hozzáállást, és a szakszerű, gyors, pontos és precíz gördülékeny bonyolítást meg kell nyilvánosan is köszönnöm. Ennek, a vásárolt, csupán kiegészítőt tekintve különösen nagy jelentőséget tanúsítok. A további munkához sok sikert kívánok !
Köszönöm szépen !

Kozák Máté 2014.03.19.
Még soha nem írtam fórumra, se véleményt nem osztottam meg, de ezt ennyivel muszáj volt megtisztelnem.Tegnap vásároltam Önöknél Casio Edifice órámat, és barátnőm Esprit óráját. Bátyám javaslatára mentem önökhöz. Imádjuk az új óránkat! Egy élmény volt a vásárlás, csodás kiszolgálás, hozzáértés, kedvesség....ha valakinek még mindig kérdés, hogy hol vegyen órát, annak üzenem, hogy: Bálint órás.

Balogh Péter 2014.03.13.
Még karácsonykor vásároltam Önöknél egy Citizen Promaster Sky karórát, amit már régi vágyam volt.
A kiszolgálás, szakmai hozzáértés, kedvesség első osztályú volt.
Engem meggyőztek, a munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Daniel... 2014.03.11.
A fene vigye el!..volt végre egy vacak órám,amit munkába hordani szántam. Karcos silány fémszíj..rossz stopper...hopp..a mutató is lepottyant! De jó!..ezt nem kell sajnálni! De mi lenne ha bőrszíjat tennék rá?..hmm..egész pofás...persze..tudhattam volna..itt mindig jó cuccokat tartanak. Nosza..a Kriszta kidobja a löttyedt mutatót és máris használható. De mi van?..a Peti kezében a vekker?..tisztítjaaaa?..kívül-belül?..mi?..a mutató a helyére tehető?..dobd ki!!! Neeeem. Jgy már a stopper is ezred milliméter pontosan müxik! Úristen!..az óra csodás és dögös lett! Most nézelődök a neten....vacak órát keresek..amit munkába tudnék hordani..és nem féltek,hogy megkarcolódik. Azért..köszi! Nórikának külön is..a mosolyáért! Üdv!

Kozák Krisztián 2014.03.03.
Ma vásároltam önöknél Casio Edifice karórát. Az óra nagyon szuper, köszönöm! A kiszolgálás példás! Ha valaki megkérdezi, hogy szerintem hová menjen órát venni, nem kérdés, hogy ajánlani fogom a Bálint órást!

2014.02.27.
Tisztelt Krisztina!

Köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést, a kedves szavakat.
Ön és a bolt dolgozói szereztek nekem egy jó napot.
További sok sikert kívánok...

Zsuzsanna 2014.02.25.
Gyors, pontos, megbízható. Maximálisan elégedett vagyok! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Ferenc 2014.02.21.
Kedveseim!

Nem szoktam ilyen topikokba írni. Most úgy illet, hogy megtegyem.

Szerdán éjfél előtt rendeltem egy órát:

http://citizen.orak.hu/CITIZEN%20ECO-DRIVE|AT8011-55E

Mind a futár cég, mind az órák.hu messzemenőkig korrekt volt.
Többször felhívtak, telefonon le tudtunk egyeztetni mindent.
Az óra díszdobozban, beállítva, feltöltve megérkezett. Még a szíj is méretre volt állítva.
A használati útmutató is igényes kivitelezésű.
Prémium garancia, prémium gondoskodás.
Köszönöm szépen!
Ferenc

2014.02.19.
Tisztelt Cím!

Megérkezett a csere óra, köszönöm gyors és rugalmas közreműködésüket. Maximálisan elégedettek vagyunk szolgáltatásukkal. Ha ismeretségi körünkben óravásárlási szándék merül fel, Önöket biztosan ajánlani fogjuk.

Működésükhöz további sok sikert kívánok.

Szúkenyik Edina 2014.01.24.
Kedves András!
Nagyon szeretünk az üzleteitekbe járni,bár az utóbbi időkben nállad vásároltunk.Mindíg ugyan olyan szeretettel,segítőkészséggel fogadjátok,fogadod a vendékeket.Ez az a plussz amit ebben a rohanó világban önzetlenül adtok az embereknek,ami hozzájárul a ,,nagy Bálint óra "hírnézhez! Köszönjük nektek Bálint család!Még találkozunk! :)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató