Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2015.03.14.
Beszerezhetetlennek tűnt a fiam órájának szíjához pót-csatszem. Bebizonyították, hogy nem az. Ráadásul villámgyorsak. Nagyon elégedett vagyok.

2015.03.12.
Tisztelt Cím!
A minap órát vásárolni indultunk Önökhöz. A Király utcai üzletük kirakatát néztük, amikor az azt kesztyűvel feltöltő fiatal hölgy mosolyogva ránk köszönt. Biztosan Magyarországon vagyunk?-gondoltam. Ami ezután következett, azt tanítani kellene. Udvariasan elmagyarázva, türelmesen meggyőzött, hogy miért Casio legyen, amit én Citizennek akartam 10 perce. Nem akarom ragozni, én ilyen profi kiszolgálást még nem láttam! Gratulálok, mindenkinek a csapatukban! Üdvözlettel: N. Sz. és cs.

2015.02.21.
Tisztelt Bálinték!
Régi-régi Bálint-fan vagyok és ezt elsősorban a Marcal városi üzletben gyakoroltam az elmúlt évtizedekben a gyermekkori barátság okán is. Karórák, faliórák, stb. Most azonban 23 év után elérte a vég a SEIKO 5-ös órámat (beázik). B. András tanácsára az ifjabb Péter boltjába látogattam és ott nagyon szakszerű bemutató tájékoztatást kaptam a mai SEIKO órákról Nagy András kollégájuktól (2015.02.20). Azóta is kedvenc olvasmányom a nagyszerűen szerkesztett és szűrhető honlapjuk.
Sokat tanultam belőle, de még van egy kérdésem: mi a különbség a Kinetic 7D48 és a 7D56 szerkezetek között? Az 5M85 és az 5D22 között azt hiszem megfejtettem, de azért ezt is megerősíthetnék.
Válaszukat előre is megköszönve, üdvözlettel:
Fürst János

2015.02.15.
Kedves Óraszalon! Köszönöm a gyors és precíz munkájukat, remélem hamarosan újra vásárolhatok Önöknél!

2015.02.11.
Kedves Bálint órások!
Még a nyáron tértem be a győri belvárosi üzletetekbe, egy Citizen óra után kutatva, aminek a típusszáma alapján a nagyon kedves, és gyönyörű eladó hölgy rögtön közölte, hogy az egy régebbi típus, és kesztyűt ragadva azonnal a vitrinből a kezembe adta az utódját, és azonnal felvilágosított az óra tudásáról, tulajdonságairól, és egyéb tudnivalókról. Látszott, hogy értő módon bánik a potenciális vásárlóval, és az órával is. Most a napokban érkezett meg a közelgő 30. születésnapomra ez a nyáron megtekintett óra, és nem is volt kérdés, hogy honnan rendelem! Profi, szakértő hozzáállás, gyors, korrekt ügyintézés. Ha bárki kérdezi, én csak az orak.hu-t fogom ajánlani! A legjobbakat a csapatnak!

2015.02.03.
Tisztelt Bálint órások!...Kedves Krisztina!Szeretném megköszönni a egyedülálló hozzáállást,mit a szakmában nyújtanak.Egyszerüen példaértékü.Ilyen hozzáértéssel,kedvességgel nagyon ritkán találkoztam,beleértve akár más szakterületet is!Többszöri betérésem alkalmával,volt óra vásárlás,automata óra beállitás csúcs technikával,óraszij vásárlás,stb..Minden esetben...mindenkit megillet, a maximális tisztelet!Szeretem az órákat,mert a szép óra tükrözi a személyiségünket.És bizonyos tipusoknak "lelkük" van..Ehez kell egy olyan csapat mint önök,ha kell,segitenek a leendö óravásárlóknak a nekik megfelelö óra kiválasztásához...Üdv:Fedor Béla.

2015.01.24.
Kedves orak.hu!

Köszönöm a rugalmas, vásárlóbarát hozzáállást, a szakértő, gyors ügyintézést. Sok webáruház tanulhatna Önöktől!

Üdvözlettel,
Zábráczki Anett

2015.01.08.
Kedves Krisztina!
Szeretnèm megköszöni kedvessègedet, segìtőkèszsègedet ès rugalmassàgodat! Manapsàg ritkàn talàlkozni ilyen szakemberrel. Terjeszteni fogom jò hìreteket!

2014.12.31.
Kedves Bálint Órások !!!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Casio Edifice órám felújitásáért.Szakértelmükért és a kedvességükért külön sok-sok köszíííí.

Üdv.
Pista


2014.12.14.
Kedves Krisztina!

Szeretném nagy elégedettségemet kifejezni az órám felújításán végzett munkával kapcsolatban.

Az órám gyönyörű lett, olyan mint új korában.
Nagyon boldog vagyok, további sok sikert kívánok munkájukhoz.

2014.12.13.
Ma nagyon kellemes meglepetés ért. A FORTIS órámat javíttattam Bálint Péter órásmesternél Győrben és ugyanolyan professzionális kiszolgálást és ügyfélbarát mentalitást kaptam, ahogy én is remélem, hogy kiszolgáljuk a motorosainkat a Harley-Davidson Budapest PHD Service műhelyben. Nagyon köszönöm nekik és forduljatok hozzájuk bizalommal !

2014.12.09.
Kedves Krisztina!

Igazán köszönöm a segítséget, visszajelzést, hálásan köszönöm a garancián túli javítást, valamint azt a hozzáállást amit korábban is és most is tanúsítottak.
Egyúttal engedje meg, hogy gratuláljuk munkájukhoz, számomra követendő példa az a hozzáállás, amit Ügyfeleikkel szemben tanúsítanak, mind a családom, mind barátaim, ismerőseim körében - ahogy eddig is - jó szívvel ajánlom Önöket.

2014.12.08.
A minap vásároltam egy Casio ProTrek karórát Önöknél amivel tökéletesen meg vagyok elégedve nem beszélve a profi kiszolgálásról amit a hölgy nyújtott nekem. A kezelési útmutatóra már otthon nem is volt szükség, mert a hölgy fejből elmondta.
Köszönettel. Scherb Róbert
U.I.: Már a harmadik órám Önöktől.

Harcsa Ákos 2014.12.08.
Kedves Bálint Bálint Órások!

Ma délután kézhez is kaptam a pénteken rendelt G-Shock karórát. Köszönöm a gyors és pontos szállítást!

Üdvözlettel:
Harcsa Ákos

Golda Ákos 2014.12.02.
Kedves ÓRÁSOK!

Nem hiába írtam nagy betűkkel a megszólítást! Ez jellemzi nagyságotokat. Ti rátok jellemző a segítőkészség, kedvesség, megbízhatóság, korrekt árak, széles kínálat. Egy szóval a PROFIZMUS! Nem csalódtam ma sem az új órám vásárlásánál Bennetek. Már 5 éve hiszek Bennetek és még nagyon sokáig szeretnék is. Ehhez jó munkát, kitartást és sok szerencsét kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Golda Ákos

2014.11.13.
Professzionális kiszolgálás, korrekt és megbízható szolgáltatás. Valamikor Ausztriáig kellett utazni, hogy hasonlót tapasztaljon a vevő, örömmel tapasztalom, hogy mára a belvárosig is elég.

2014.11.03.
Kedves Krisztina!

Nagyon szépen köszönöm, az óraszíj szakszerű javítását és a gyors szállítási ügyintézésüket.
Csak ajánlani tudom és fogom is Önöket.
Az órát csak Önöknek fogom küldeni szervizelésre a garancia lejárt után is.

2014.10.23.
Tegnap érkezett meg Citizen karórám, beállítva, díszdobozban. Nagyon elégedett vagyok nemcsak az órával, hanem a profi ügyintézéssel, hozzáértéssel is. Legközelebbi órámat is Önöknél fogom megvásárolni. A Bálint Órást csak ajánlani tudom mindenkinek. További jó munkát.

2014.09.19.
Szeretnék gratulálni Önöknek a manapság ritkán tapasztalható magas színvonalú, teljesen vevőbarát, profi kiszolgáláshoz, szolgáltatáshoz, ügyintézéshez! Azt hiszem, ezt tanítani kellene. Aki órát akar venni, itt tegye, velem úgy bántak, mint a szent királyi család tagjával. :) Köszönök mindent!

2014.09.05.
Tisztelt Bálint Órás ! Köszönetemet szeretném kifejezni ! Ma vásároltam EDIFICE karórát nagyon meg vagyok elégedve az órával és a eladói képzettséggel, kedvességgel. Köszönet a kedvezményért !
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat