Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Soós Attila 2015.07.08.
Köszönöm a gyors, precíz munkájukat ! :-)

2015.06.09.
Kedves órák.hu!

Megérkezett az órám, nagyon örülök neki, hogy több, mint félév után (januárban rendeltem meg Debrecenben) magaménak tudhatom. Köszönöm, hogy önök által lehetővé vált.

Minden jót!

Kasza Géza Ferenc 2015.06.03.
A régi Longines órám karlánc csatját, melyet az idő és izzadtság szétmart, tökéletesen megjavították, pedig a gyártó sem ad hozzá már alkatrészt. A Tissot órámat, melyet Önöknél vásároltam, gyári pontosságát kicsit kevésnek tartottam, olyan pontosra állították, mely egyes quarz óráknak is becsületére válik. Seiko órám szervizelésével is teljesen elégedett vagyok. A visszaküldés és csomagolás is hibátlan volt. Köszönöm. Tisztelettel Kasza Géza Ferenc

Szalay Erika 2015.05.14.
Tisztelt Órások!

Nagyon köszönöm a legújabb karórám gyors postázását, a pontos kézbesítést, és persze a gyönyörű, hibátlan órát!
Tökéletes volt minden, mint mindíg.
Köszönettel, üdvözlettel:

Szalay Erika

Nagy Ádám 2015.04.30.
Tiszteletem!

Még 2009 nyarán vásároltam Önöknél egy kis egyszerű, belépő szintű Tissot PR50 Chronograph órát. Sajnos néha egy nem megfelelő, agresszív hatású tisztítószerrel szoktam áttörölgetni, ami egy idő után megtámadta az óra tömítéseit. Így beázott a korona mentén, és károsodott a szerkezete. Ez a kis óra 6 év alatt nagyon hozzám nőtt, így mindenképpen meg akartam csináltatni. Önök profi módon kicserélték a szerkezetét, és új elemet tettek bele, így remélhetőleg jónéhány újabb eseménymentes évet fog szolgálni... Köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Nagy Ádám Zircről

Marton Zsolt 2015.04.29.
Kiválasztottam egy órát, amit szerettem volna megvásásrolni. Az interneten találtam rá Bálintékra. A döntés nem volt nehéz, elég csak a honlapot, a szolgáltatásokat megnézni. A választást megrendelés követte, amire gyorsan megérkezett a válasz, majd öt nap múlva mehettünk az óráért Győrbe. Mikor megérkeztünk a Király utcai üzletbe, nagyon barátságos hangulat fogadott. Udvarias kiszolgálás, szakértelem, pontos, részletes információk, és sorolhatnám tovább a pozitív dolgokat. A zárás után még fél órával is a boltban voltunk, ahol nagyon kedvesen válaszoltak minden kérdésünkre, óraszíjat ajánlottak a melegebb, nyári időszakra, a felesleges költekezésről viszont lebeszéltek. Mindeközben soron kívűl elemet csréltek, és a tömítettségi vizsgálatot is elvégezték a fiam óráján. Mai, rohanó világunkban ritka az ilyen kereskedő, velem bővült törzsvásárlóik körük. Üdvözlettel, Marton Zsolt

Kenéz Imre 2015.03.14.
Beszerezhetetlennek tűnt a fiam órájának szíjához pót-csatszem. Bebizonyították, hogy nem az. Ráadásul villámgyorsak. Nagyon elégedett vagyok.

Nagy Szilárd 2015.03.12.
Tisztelt Cím!
A minap órát vásárolni indultunk Önökhöz. A Király utcai üzletük kirakatát néztük, amikor az azt kesztyűvel feltöltő fiatal hölgy mosolyogva ránk köszönt. Biztosan Magyarországon vagyunk?-gondoltam. Ami ezután következett, azt tanítani kellene. Udvariasan elmagyarázva, türelmesen meggyőzött, hogy miért Casio legyen, amit én Citizennek akartam 10 perce. Nem akarom ragozni, én ilyen profi kiszolgálást még nem láttam! Gratulálok, mindenkinek a csapatukban! Üdvözlettel: N. Sz. és cs.

Fürst János 2015.02.21.
Tisztelt Bálinték!
Régi-régi Bálint-fan vagyok és ezt elsősorban a Marcal városi üzletben gyakoroltam az elmúlt évtizedekben a gyermekkori barátság okán is. Karórák, faliórák, stb. Most azonban 23 év után elérte a vég a SEIKO 5-ös órámat (beázik). B. András tanácsára az ifjabb Péter boltjába látogattam és ott nagyon szakszerű bemutató tájékoztatást kaptam a mai SEIKO órákról Nagy András kollégájuktól (2015.02.20). Azóta is kedvenc olvasmányom a nagyszerűen szerkesztett és szűrhető honlapjuk.
Sokat tanultam belőle, de még van egy kérdésem: mi a különbség a Kinetic 7D48 és a 7D56 szerkezetek között? Az 5M85 és az 5D22 között azt hiszem megfejtettem, de azért ezt is megerősíthetnék.
Válaszukat előre is megköszönve, üdvözlettel:
Fürst János

H.J. 2015.02.15.
Kedves Óraszalon! Köszönöm a gyors és precíz munkájukat, remélem hamarosan újra vásárolhatok Önöknél!

I.B. 2015.02.11.
Kedves Bálint órások!
Még a nyáron tértem be a győri belvárosi üzletetekbe, egy Citizen óra után kutatva, aminek a típusszáma alapján a nagyon kedves, és gyönyörű eladó hölgy rögtön közölte, hogy az egy régebbi típus, és kesztyűt ragadva azonnal a vitrinből a kezembe adta az utódját, és azonnal felvilágosított az óra tudásáról, tulajdonságairól, és egyéb tudnivalókról. Látszott, hogy értő módon bánik a potenciális vásárlóval, és az órával is. Most a napokban érkezett meg a közelgő 30. születésnapomra ez a nyáron megtekintett óra, és nem is volt kérdés, hogy honnan rendelem! Profi, szakértő hozzáállás, gyors, korrekt ügyintézés. Ha bárki kérdezi, én csak az orak.hu-t fogom ajánlani! A legjobbakat a csapatnak!

Fedor Béla 2015.02.03.
Tisztelt Bálint órások!...Kedves Krisztina!Szeretném megköszönni a egyedülálló hozzáállást,mit a szakmában nyújtanak.Egyszerüen példaértékü.Ilyen hozzáértéssel,kedvességgel nagyon ritkán találkoztam,beleértve akár más szakterületet is!Többszöri betérésem alkalmával,volt óra vásárlás,automata óra beállitás csúcs technikával,óraszij vásárlás,stb..Minden esetben...mindenkit megillet, a maximális tisztelet!Szeretem az órákat,mert a szép óra tükrözi a személyiségünket.És bizonyos tipusoknak "lelkük" van..Ehez kell egy olyan csapat mint önök,ha kell,segitenek a leendö óravásárlóknak a nekik megfelelö óra kiválasztásához...Üdv:Fedor Béla.

Zábráczki Anett 2015.01.24.
Kedves orak.hu!

Köszönöm a rugalmas, vásárlóbarát hozzáállást, a szakértő, gyors ügyintézést. Sok webáruház tanulhatna Önöktől!

Üdvözlettel,
Zábráczki Anett

Àgota 2015.01.08.
Kedves Krisztina!
Szeretnèm megköszöni kedvessègedet, segìtőkèszsègedet ès rugalmassàgodat! Manapsàg ritkàn talàlkozni ilyen szakemberrel. Terjeszteni fogom jò hìreteket!

Maczkó István 2014.12.31.
Kedves Bálint Órások !!!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Casio Edifice órám felújitásáért.Szakértelmükért és a kedvességükért külön sok-sok köszíííí.

Üdv.
Pista


2014.12.14.
Kedves Krisztina!

Szeretném nagy elégedettségemet kifejezni az órám felújításán végzett munkával kapcsolatban.

Az órám gyönyörű lett, olyan mint új korában.
Nagyon boldog vagyok, további sok sikert kívánok munkájukhoz.

Rapkay Zoltán 2014.12.13.
Ma nagyon kellemes meglepetés ért. A FORTIS órámat javíttattam Bálint Péter órásmesternél Győrben és ugyanolyan professzionális kiszolgálást és ügyfélbarát mentalitást kaptam, ahogy én is remélem, hogy kiszolgáljuk a motorosainkat a Harley-Davidson Budapest PHD Service műhelyben. Nagyon köszönöm nekik és forduljatok hozzájuk bizalommal !

2014.12.09.
Kedves Krisztina!

Igazán köszönöm a segítséget, visszajelzést, hálásan köszönöm a garancián túli javítást, valamint azt a hozzáállást amit korábban is és most is tanúsítottak.
Egyúttal engedje meg, hogy gratuláljuk munkájukhoz, számomra követendő példa az a hozzáállás, amit Ügyfeleikkel szemben tanúsítanak, mind a családom, mind barátaim, ismerőseim körében - ahogy eddig is - jó szívvel ajánlom Önöket.

Scherb Róbert 2014.12.08.
A minap vásároltam egy Casio ProTrek karórát Önöknél amivel tökéletesen meg vagyok elégedve nem beszélve a profi kiszolgálásról amit a hölgy nyújtott nekem. A kezelési útmutatóra már otthon nem is volt szükség, mert a hölgy fejből elmondta.
Köszönettel. Scherb Róbert
U.I.: Már a harmadik órám Önöktől.

Harcsa Ákos 2014.12.08.
Kedves Bálint Bálint Órások!

Ma délután kézhez is kaptam a pénteken rendelt G-Shock karórát. Köszönöm a gyors és pontos szállítást!

Üdvözlettel:
Harcsa Ákos
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.11.10.
TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató