Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2015.12.25.
Egy ilyen órát mintegy 7 éve használok, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Fiatalabb koromban hobbiból kb. 120 db.klf. márkás órát gyűjtöttem össze, de ezekből értékelhető módon kiemelkedik ez az óra. Ha fiatalabb lennék és új órát terveznék venni, maradnék ennél a márkánál.
Kellemes ünnepet kívánva, barátságos üdvözlettel: erőla

2015.12.22.
Kedves Órások!

Köszönöm szépen, hogy bepárásodott órámat ilyen hamar rendbe hozták nekem. Szinte hihetetlen, hogy bejelentésem után egy nappal itt volt nálam a futár, amit Önök küldtek, és kb. egy hét elteltével megint a karomon hordhatom a "szépségem". Alig akartam elhinni mikor ma bejelentkezett a futár a csomagommal.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a javitást, és szeretnék Önöknek nagyon boldog ünnepeket, és eredményekben gazdag boldog új évet kívánni.
Franczel Zoltán

2015.12.21.
Tisztelt Órák.hu!, Kedves órások!

Megint egy tökéletes órát hozott ma a futár, így már csak amiatt izgulok, hogy az ajándékozottnak tetszik-e majd Karácsonykor.De Önökön nem múlott a siker, és ebben biztos voltam!
Nagyon köszönöm a munkájukat és kívánok szép ünnepet, sikeres új esztendőt!
Üdvözlettel, Szalay Erika

2015.12.14.
Tisztelt Órák.hu!
Örömömre szolgál,hogy Önöknél vásárolhattam :)!De tényleg.... :) !Kedves,figyelmes,segítő kész,szakértő kiszolgálás!Szerintem ,ez igazán ritka!Ajánlani fogom mindenkinek,aki óra vásárlás előtt áll!Köszönöm!

2015.12.13.
Kedves Óraüzlet,

A mai napon vásároltunk Önöknél a Széchenyi téri üzletükben egy Mondaine karórát. Egészen Budapestről utaztunk kifejezetten csak emiatt Győrbe. Eredeti terveink szerint elsősorban még csak próbálni és nem kifejezetten megvásárolni szerettük volna.
A (névtáblája szerint) üzletvezető hölgy, - akinek sajnos a keresztnevét nem jegyeztük meg-, udvariassága, kedvessége, hihetetlen szakmai felkészültsége meggyőzött bennünket, hogy Önöknél kell vásárolnunk. Segítségével kiválasztottuk a legmegfelelőbb darabot, miután igen részletes tájékoztatást kaptunk nemcsak magáról az óráról, hanem a márkatörténetről is, meg is vásároltuk. Nem bántuk meg döntésünket. Igazán nem mindennapos ez az odafigyelés, amit kaptunk, köszönjük neki és bízom benne, hogy ez a levelem el tud jutni hozzá.
Szívesen ajánljuk cégüket másoknak is, munkájukhoz további eredményeket, sikereket kívánunk!

Üdvözlettel,
Gábor

2015.12.03.
Kedves Győri Órás!

A minap vásároltam Önöknél egy Edifice EQW-a1200 típusú karórát. Meglepett a rendkívül felkészült kolléga, akit nem lehetett zavarba hozni a különféle szakmai kérdésekkel. Az ilyesfajta szakmai profizmus hiányzik sok-sok eladónál. Nagyon is érződött az órák iránti elkötelezettség és rajongás...

Köszönöm a lehetőséget és az árengedményt is :)

Gábor

2015.11.06.
Kedves Krisztina,

Köszönöm és öröm volt Önöknél vásárolni, mert látszik, hogy szenvedélyesen szeretik az órákat!


Üdvözlettel.

2015.10.30.
Köszönöm a segítséget, amit Édesanyám órájának online kiválasztásához kaptam. Azóta is boldogan viseli a szép és pontos Citizent. Junghans órám elemcseréjét kiegészítették egy teljes külső tisztítással, és szükséges alkatrész cserével. Az eddig nyújtott munkájuk alapján a néhány éve létrejött kapcsolat továbbra is fennmarad, és csak Önöket tudom ajánlani az órák világával kapcsolatban. Sok sikert, és jó egészséget a további munkához.

2015.10.20.
Precízitás, szakértelem, segítőkészség, minőség.
Az üzletet jellemző eme tulajdonságok eredményeként a mai napon kezembe vehettem és csuklómra tehettem azt a remekművet, amely még értékesebbé teszi számomra az időt.
Ma a FREDERIQUE CONSTANT MANUFACTURE FC-710MC4H6 modelljének boldog tulajdonosa lettem.
Köszönöm.
S.Gábor Győr

D.Tamás 2015.10.14.
Ügyfélkozpontú, rugalmas, problémaérzékeny, precíz.
Gyors kiszállítás. Ezek viszont azok a jellemzők, amelyek csak a profikat illetik.
Gratulálok!

2015.10.06.
Maximálisan elégedett vagyok a precíz és vásárlóbarát "hivatásukkal". Mivel minden órának megvan a maga története, köszönhetően a munkájuknak hosszú ideig megmaradhat azoknak akik Önöket választják!!!

Kívánok sok sikert a továbbiakhoz!
Üdvözlettel:
Rauth Tamás

2015.09.03.
Nagyon köszönöm a gyors és precíz munkát és szállítást!
Az óra ma délelőtt megérkezett.
Minden jót kívánok a továbbiakhoz!

2015.08.18.
Gyors, pontos, precíz. Köszönöm. És a legjobb árat Önöknél találtam!

2015.08.04.
Tisztelt Asszonyom!
Az órát megkaptam, köszönöm a korrekt, pontos, rugalmas ügyintézést! Ismételten gratulálok Önnek, Önöknek a minden igényt kielégítő hozzáálláshoz, a vevőbarát üzletükhöz!
További sok sikert kívánok!
D. Tamás

2015.07.08.
Köszönöm a gyors, precíz munkájukat ! :-)

2015.06.09.
Kedves órák.hu!

Megérkezett az órám, nagyon örülök neki, hogy több, mint félév után (januárban rendeltem meg Debrecenben) magaménak tudhatom. Köszönöm, hogy önök által lehetővé vált.

Minden jót!

2015.06.03.
A régi Longines órám karlánc csatját, melyet az idő és izzadtság szétmart, tökéletesen megjavították, pedig a gyártó sem ad hozzá már alkatrészt. A Tissot órámat, melyet Önöknél vásároltam, gyári pontosságát kicsit kevésnek tartottam, olyan pontosra állították, mely egyes quarz óráknak is becsületére válik. Seiko órám szervizelésével is teljesen elégedett vagyok. A visszaküldés és csomagolás is hibátlan volt. Köszönöm. Tisztelettel Kasza Géza Ferenc

2015.05.14.
Tisztelt Órások!

Nagyon köszönöm a legújabb karórám gyors postázását, a pontos kézbesítést, és persze a gyönyörű, hibátlan órát!
Tökéletes volt minden, mint mindíg.
Köszönettel, üdvözlettel:

Szalay Erika

2015.04.30.
Tiszteletem!

Még 2009 nyarán vásároltam Önöknél egy kis egyszerű, belépő szintű Tissot PR50 Chronograph órát. Sajnos néha egy nem megfelelő, agresszív hatású tisztítószerrel szoktam áttörölgetni, ami egy idő után megtámadta az óra tömítéseit. Így beázott a korona mentén, és károsodott a szerkezete. Ez a kis óra 6 év alatt nagyon hozzám nőtt, így mindenképpen meg akartam csináltatni. Önök profi módon kicserélték a szerkezetét, és új elemet tettek bele, így remélhetőleg jónéhány újabb eseménymentes évet fog szolgálni... Köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Nagy Ádám Zircről

2015.04.29.
Kiválasztottam egy órát, amit szerettem volna megvásásrolni. Az interneten találtam rá Bálintékra. A döntés nem volt nehéz, elég csak a honlapot, a szolgáltatásokat megnézni. A választást megrendelés követte, amire gyorsan megérkezett a válasz, majd öt nap múlva mehettünk az óráért Győrbe. Mikor megérkeztünk a Király utcai üzletbe, nagyon barátságos hangulat fogadott. Udvarias kiszolgálás, szakértelem, pontos, részletes információk, és sorolhatnám tovább a pozitív dolgokat. A zárás után még fél órával is a boltban voltunk, ahol nagyon kedvesen válaszoltak minden kérdésünkre, óraszíjat ajánlottak a melegebb, nyári időszakra, a felesleges költekezésről viszont lebeszéltek. Mindeközben soron kívűl elemet csréltek, és a tömítettségi vizsgálatot is elvégezték a fiam óráján. Mai, rohanó világunkban ritka az ilyen kereskedő, velem bővült törzsvásárlóik körük. Üdvözlettel, Marton Zsolt
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat