A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Bohner Zoltán 2011.02.19.
Gratulálok a munkátokhoz! Nagyon színvonalas az oldal! Öröm olvasgatni nézegetni! Jól főztök, mert a google az "automata óra" kifejezésre benneteket tesz előre!
Folytassátok, amíg az idő meg nem áll!

Babos Anikó 2011.02.15.
9 évvel ezelőtt, ballagásom előtt jártunk először az üzletben. Több órán keresztül válogattunk édesanyámmal a kínálatból, de Krisztina és Péter mindvégig óriási türelemmel és szakértelemmel segített nekünk. Nem kérdés, hogy azóta minden órát náluk veszünk! Jó egészséget, sok sikert és rengeteg hálás ügyfélt kívánok a Bálint Órás minden munkatársának!

Kovács Sándor Harta 2011.02.03.
Köszönöm a megrendelt CITIZEN órát nagyon szép és tökéletes. Az eledónő a világ legudvariasabb embere még hasonlóval sem találkoztam soha. Köszönök mindent.

blaen007 2011.01.24.
Sziasztok

Én itt vettem az órákat.Már akkor örültem a kedves,és perecíz hozzáálláshoz. De az egyik óra javítása miatt kerestem fel megint őket. Nem csak megjavították,de mintha egy vadonatúj órát kaptam volna készhez a csomagban. Meglepett a gyorsaság,és az ügyfélbarát hozzá állás.Nem tapasztaltam még máshol ilyet.Csak ajánlani tudom mind a rendelést,és ha probléma van később,a javítást is!!! Köszönöm Nektek!!!! ;)

2011.01.20.
Kedves Krisztina!

megkaptam az órát, nagyon-nagyon szép!

Köszönöm az ügyfélbarát ügyintézést.

N. M. Zita

Horváth István 2011.01.18.
Kedves Krisztina!

Ma vásároltam üzletükben egy Certina típusú órát.
Köszönöm szépen a minden igényt kielégítő precíz felvilágosítást, mely nagyban segített döntésem meghozatalában és a kedves kiszolgálást.
Bátran ajánlom üzletüket mindenkinek.

Üdvözlettel:

Horváth István

Rojkó Tamás 2011.01.13.
5.évvel ezelőtt vásároltam Casio típusú karórámat itt ebben az órás szaküzletben ,most egy elemcserét és egy szíjcserét kértem,mert 5évhasználat után elrepedt az órám szíja.Nagyon korrekt és precíz vásárlócentrikus szakértő kiszolgálást kaptam.A szakértelem és a hozzáértés magasfokú.Illetve itt jegyzam meg hogy mivel az órám vizálló még az elemcsere után azt is hiteles méréssel megnézték.Tervezem hogy kislányomnak új Casio órát fogok venni ,itt ebben az üzletben fogom megvásárolni,szakértő udvaris és segítőkész a kiszolgálás.
Mindenkinek ajánlom az üzletet.
Rojkó Tamás

Zsuzsa 2011.01.07.
Érdeklődésemre a kért óra beszerzéséről tájékoztattak, értesítettek a beérkezésről és a megrendelés után 24 óra sem telt el a futár megérkezéséig. És nem mellesleg az óra is remek! Köszönöm a segítőkészséget!

Vers Tibor 2010.12.23.
Csak dicsérni tudom a gyors és precíz,korrekt kiszolgálást és a széles választékot.Délután rendeltem egy órát másnap délelőtt megkaptam.Gratulálok a cégükhöz!Kellemes Ünnepeket Boldog Új Évet Kívánok. Tisztelettel Tibor Tapolcárol

Farkas Péter 2010.12.21.
Korrekt, gyors, pontos szolgáltatás, gondos csomagolás, kedves kiszolgálás, gyönyörű óra.
Le a kalappal!

Nebojszki Erika 2010.12.20.
Kedves Órák.hu!

Ma délután megérkezett a megrendelt óra. Nekem nagyon tetszik. Remélem akinek szántam Neki is fog tetszeni. Köszönöm szépen a korrket és gyors ügyintézét. Boldog Karácsonyt Kívánok!

2010.12.17.
Kedves Órák.hu,

A mai napon megérkezett az általunk megrendelt Tissot PR100-as óra.

Szeretnénk megköszönni a kedves tájékoztatást és gyors ügyintézést, amivel segítségünkre voltak, és nagyon elégedettek vagyunk az órával is.

Kívánunk áldott Karácsonyt és szeretet-teljes ünnepeket.

Anita

Mechiat Zsuzsa 2010.12.16.
Tisztelt Bálint órások!

Csak elismeréssel tudok nyilatkozni a honlapról, a választékról, a gyorsaságukról, az átlagon felüli kedves kiszolgálásról. A megrendelt óra gyönyörű, és biztos vagyok benne, hogy a megajándékozottnak örömére fog szolgálni. A továbbiakban nincs szükségem keresésre, ha órára vagy szolgáltatásra lesz szükségem, egyszerűen: www.orak.hu
Sikeres és nagyon boldog ünnepeket kívánok Önöknek.

O.B. 2010.12.09.
Tisztelt Hölgyem, Uram!

Köszönöm a korrekt és gyors kiszolgálást, valamint elismerésem a honlap letisztult és funkcionális felépítéséhez.

Üdvözlettel,
O.B.

Halászné Dormány Orsolya 2010.12.08.
Köszönöm a pontos és gyors munkájukat! Kellemes ünnepeket kívánok!

Prokop Gyula 2010.12.07.
Az Esprit glam quad óra rendben és időben(gyorsan) megérkezett. Köszönöm a precizitást!

2010.11.26.
Kedves Krisztina!

Az Esprit óra a mai napon megérkezett, és egyszerűen gyönyörű. Nagy örömöt okozott lányomnak. Köszönöm munkájukat és kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet!!!!

Üdvözlettel: G.-né M. Rita

2010.11.20.
Kedves Krisztina,

köszönöm szépen, hogy foglalkoztak kérdéseimmel és megerősítették anno az elképzelésemet a DS1-el kapcsolatban. Tegnap megérkezett és ámulatba ejtően szép, elegáns, de nem hivalkodó óra. A szerkezet hangja zavarba ejtő, csak ámulok és boldog vagyok, hogy ezt az órát választottam. Gratulálok a remek ügyfélkezeléshez és sok sikert kívánok a családi vállalkozáshoz.
A mai világban az ilyen gondolkodásmódú cégek nagyon ritkák, ezért öröm velük találkozni. Az pedig még jobb volna, ha szélesebb kör is megismerhetné.
Minden szépet, egészséget és jót kívánok Önöknek!

Üdvözlettel,

Kiss L.V.

Csabáné Lomen Gyöngyi 2010.11.19.
Tisztelt Bálint Órák !!

Nem először rendelek Önöktől, de most is nagyon meg
voltam elégedve. Nagyon örültem, hogy az általam vá-
lasztott szijjat fel is helyeztek, és az óra igért időn belűl
igy is megérkezett. További sok sikert, elégedett vásárlót kivánok ! Üdv. Csabáné Gyöngyi

Golda Ákos 2010.11.13.
Kedves Bálint Órások!

Köszönöm szépen a precíz és gyors kiszolgálást nektek, amiben már 2-szer volt részem. Nagyon megvagyok elégedve veletek. Egyszerűen profik vagytok és a nevetekben rejlik a megbízhatóság ami egyedi és semmi mással nem pótolható szerencsére. Bátran ajánljalak titeket bárkinek.
További sok vásárlót és minden jót kívánok nektek!

Üdvözlettel: Golda Ákos (Tatáról)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató