Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2011.02.03.
Köszönöm a megrendelt CITIZEN órát nagyon szép és tökéletes. Az eledónő a világ legudvariasabb embere még hasonlóval sem találkoztam soha. Köszönök mindent.

2011.01.24.
Sziasztok

Én itt vettem az órákat.Már akkor örültem a kedves,és perecíz hozzáálláshoz. De az egyik óra javítása miatt kerestem fel megint őket. Nem csak megjavították,de mintha egy vadonatúj órát kaptam volna készhez a csomagban. Meglepett a gyorsaság,és az ügyfélbarát hozzá állás.Nem tapasztaltam még máshol ilyet.Csak ajánlani tudom mind a rendelést,és ha probléma van később,a javítást is!!! Köszönöm Nektek!!!! ;)

2011.01.20.
Kedves Krisztina!

megkaptam az órát, nagyon-nagyon szép!

Köszönöm az ügyfélbarát ügyintézést.

N. M. Zita

Horváth István 2011.01.18.
Kedves Krisztina!

Ma vásároltam üzletükben egy Certina típusú órát.
Köszönöm szépen a minden igényt kielégítő precíz felvilágosítást, mely nagyban segített döntésem meghozatalában és a kedves kiszolgálást.
Bátran ajánlom üzletüket mindenkinek.

Üdvözlettel:

Horváth István

2011.01.13.
5.évvel ezelőtt vásároltam Casio típusú karórámat itt ebben az órás szaküzletben ,most egy elemcserét és egy szíjcserét kértem,mert 5évhasználat után elrepedt az órám szíja.Nagyon korrekt és precíz vásárlócentrikus szakértő kiszolgálást kaptam.A szakértelem és a hozzáértés magasfokú.Illetve itt jegyzam meg hogy mivel az órám vizálló még az elemcsere után azt is hiteles méréssel megnézték.Tervezem hogy kislányomnak új Casio órát fogok venni ,itt ebben az üzletben fogom megvásárolni,szakértő udvaris és segítőkész a kiszolgálás.
Mindenkinek ajánlom az üzletet.
Rojkó Tamás

2011.01.07.
Érdeklődésemre a kért óra beszerzéséről tájékoztattak, értesítettek a beérkezésről és a megrendelés után 24 óra sem telt el a futár megérkezéséig. És nem mellesleg az óra is remek! Köszönöm a segítőkészséget!

2010.12.23.
Csak dicsérni tudom a gyors és precíz,korrekt kiszolgálást és a széles választékot.Délután rendeltem egy órát másnap délelőtt megkaptam.Gratulálok a cégükhöz!Kellemes Ünnepeket Boldog Új Évet Kívánok. Tisztelettel Tibor Tapolcárol

2010.12.21.
Korrekt, gyors, pontos szolgáltatás, gondos csomagolás, kedves kiszolgálás, gyönyörű óra.
Le a kalappal!

2010.12.20.
Kedves Órák.hu!

Ma délután megérkezett a megrendelt óra. Nekem nagyon tetszik. Remélem akinek szántam Neki is fog tetszeni. Köszönöm szépen a korrket és gyors ügyintézét. Boldog Karácsonyt Kívánok!

2010.12.17.
Kedves Órák.hu,

A mai napon megérkezett az általunk megrendelt Tissot PR100-as óra.

Szeretnénk megköszönni a kedves tájékoztatást és gyors ügyintézést, amivel segítségünkre voltak, és nagyon elégedettek vagyunk az órával is.

Kívánunk áldott Karácsonyt és szeretet-teljes ünnepeket.

Anita

2010.12.16.
Tisztelt Bálint órások!

Csak elismeréssel tudok nyilatkozni a honlapról, a választékról, a gyorsaságukról, az átlagon felüli kedves kiszolgálásról. A megrendelt óra gyönyörű, és biztos vagyok benne, hogy a megajándékozottnak örömére fog szolgálni. A továbbiakban nincs szükségem keresésre, ha órára vagy szolgáltatásra lesz szükségem, egyszerűen: www.orak.hu
Sikeres és nagyon boldog ünnepeket kívánok Önöknek.

2010.12.09.
Tisztelt Hölgyem, Uram!

Köszönöm a korrekt és gyors kiszolgálást, valamint elismerésem a honlap letisztult és funkcionális felépítéséhez.

Üdvözlettel,
O.B.

2010.12.08.
Köszönöm a pontos és gyors munkájukat! Kellemes ünnepeket kívánok!

2010.12.07.
Az Esprit glam quad óra rendben és időben(gyorsan) megérkezett. Köszönöm a precizitást!

2010.11.26.
Kedves Krisztina!

Az Esprit óra a mai napon megérkezett, és egyszerűen gyönyörű. Nagy örömöt okozott lányomnak. Köszönöm munkájukat és kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet!!!!

Üdvözlettel: G.-né M. Rita

2010.11.20.
Kedves Krisztina,

köszönöm szépen, hogy foglalkoztak kérdéseimmel és megerősítették anno az elképzelésemet a DS1-el kapcsolatban. Tegnap megérkezett és ámulatba ejtően szép, elegáns, de nem hivalkodó óra. A szerkezet hangja zavarba ejtő, csak ámulok és boldog vagyok, hogy ezt az órát választottam. Gratulálok a remek ügyfélkezeléshez és sok sikert kívánok a családi vállalkozáshoz.
A mai világban az ilyen gondolkodásmódú cégek nagyon ritkák, ezért öröm velük találkozni. Az pedig még jobb volna, ha szélesebb kör is megismerhetné.
Minden szépet, egészséget és jót kívánok Önöknek!

Üdvözlettel,

Kiss L.V.

2010.11.19.
Tisztelt Bálint Órák !!

Nem először rendelek Önöktől, de most is nagyon meg
voltam elégedve. Nagyon örültem, hogy az általam vá-
lasztott szijjat fel is helyeztek, és az óra igért időn belűl
igy is megérkezett. További sok sikert, elégedett vásárlót kivánok ! Üdv. Csabáné Gyöngyi

2010.11.13.
Kedves Bálint Órások!

Köszönöm szépen a precíz és gyors kiszolgálást nektek, amiben már 2-szer volt részem. Nagyon megvagyok elégedve veletek. Egyszerűen profik vagytok és a nevetekben rejlik a megbízhatóság ami egyedi és semmi mással nem pótolható szerencsére. Bátran ajánljalak titeket bárkinek.
További sok vásárlót és minden jót kívánok nektek!

Üdvözlettel: Golda Ákos (Tatáról)

2010.11.12.
Tisztelt Uram/Asszonyom!Nem szokásom köszönő leveleket írni, de most azért megírnám, hogy bár igen sok helyről rendeltem már órát (Los Angelestől Bécsig), de ilyen gyors és korrekt ügyintézéssel még nem találkoztam. Elképesztő, hogy kevesebb mint 24 óra alatt megkaptam a rendelt árut (ráadásul pont azt amit kértem :) ), kifogástalan csomagolásban, pontos címzéssel.

Nagyon köszönöm, igazán remek munkát végeznek.Üdvözlettel:

T. J.

2010.11.10.
Kedves Krisztina!

Köszönöm szépen a segítséget, a gyors ügyintézést. Tegnap előtt megérkezett az óra. Nagyon tetszik, a barna szíjjal kapcsolatban pedig majd várom jelentkezését.

Üdvözlettel:

Mezei B.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat