Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Roland 2011.07.15.
Profi az oldal! Szervízt keresek, megállt a Touch-om. Kár hogy nem Pesten van. Üdv. & Grat

2011.07.13.
Kedves András !

Az óra ma délután megérkezett, élőben még szebb,mint a prospektusban..Köszönöm az igen korrekt tájékoztatásokat és ügyintézést,mindőjüknek jó egészséget kivánok a további munkájukhoz ! Jó tudni,hogy van ilyen cég is ebben az elvadult világban..

Üdvözlettel: Sándor

2011.07.05.
Interneten rendelt, gyönyörű, mini vízálló Casio-m pontosan, gyorsan megérkezett.
Tökéletesen meg vagyok elégedve, köszönöm szépen.
Üdvözlettel: MÉ.

2011.07.04.
Ezúton szeretném megköszönni a tökéletes telefonos tájékoztatást és pontos gyors kiszállítást, nagyon megvagyok elégedve, és ajánlani fogom másoknak is az önök boltját! További eredményes és jó munkát kívánok! üdvözlettel Szabó Ervin

Előhegyiné Judit 2011.07.04.
Köszönöm a gyors ügyintézést, az óra nagyon szép szülinapi ajándék volt. Üdvözlettel: Ené Judit

Szalay Erika 2011.07.01.
Ismét nagyon köszönöm a munkájukat, a szép órát, a pontos szállítást!Sz.Erika

Klinszky Ágnes 2011.06.24.
Interneten rendelt Esprit órát ma megkaptam.
Nagyon szép, köszönöm! :)
Köszönöm a gyors kiszállítást!
Üdvözlettel: K. Ágnes

2011.06.23.
Kedves Hölgyem/Uram!

Az órát korrektül megkaptam és csoda szép! :) Ezentúl csak Önöknél fogok rendelni.
Szeretném megkérdezni, hogy más színben is kapható e ez az óra?

Köszönöm...Üdvözlettel:

L. R.

2011.06.21.
Kedves Krisztina,

Nagyon köszönöm a segítséget és a rugalmasságot, illetve a színvonalas szolgáltatást!
Üdvözlettel,
K. Attila

2011.06.04.
Kedves Órások,

ismét csak köszönni tudom a gyors és pontos szállítást, a gyönyörű órát!Azt hiszem, visszavonhatatlanul törzsvevőjükké váltam!
Köszönet még egyszer, Sz.Erika.

2011.05.19.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Szeretném megköszönni a gyors és pontos munkájukat!
Mai napon (tegnap rendeltem) megkaptam a megrendelt órát.
Üdvözlettel: M. G.


Szalay Erika 2011.04.23.
Ismét nagyon köszönöm a gyors és pontos kézbesítést, a megrendelt óratartó hibátlan, sikerült igazi örömet okozni vele az ünnepeltnek, aki ajándékba kapta.
Kellemes húsvéti ünnepet, jó pihenést kívánok, Szalay Erika

2011.04.20.
Köszönöm a gyors és pontos szállítást, valamint a korrekt csomagolást és címzést (a futár külön megdícsérte Önöket). H ismét órára lesz szükségem tudni fogom, hogy hova forduljak ismét.

Üdv, W. Z.

prs 516 automatic 2011.04.15.
Kedves Krisztina!

Köszönöm a segítőkészséget mely nélkül nem sikerült volna megtalálnom azt az órát amit már nagyon - nagyon régen elképzeltem magamnak. Maximálisan megfelel az elvárásaimnak, szívesen hordom! Egy hét viselet után úgy tűnik, hogy a pontossága is tökéletes, másodpercre "tartja" a beállított időt. Számomra már nem kérdés, hogy óra ügyben Pécsről én Önöket keresem!

2011.03.19.
Kedves Krisztina és Péter!

Köszönöm szépen a megrendelt óra gyors szállítását, és külön köszönet a plusz kedvezményért.
Sajnos már nem lakunk Győrben, de örülök, hogy a weboldalatokon keresztül továbbra is gyönyörködhetek a szebbnél szebb órákban és a széles kínálatban. Már ki is szemeltem a következő ajándéknak valót. Nagyszerű, hogy a webshop segítségével továbbra is nálatok vásárolhatok. Ajánlani fogom mindenkinek.

További sok sikert, vásárlót és minden jót kívánok!

Üdvözlettel:
P. R.

Szalay Erika 2011.03.19.
Hálásan köszönöm a gyors és precíz szállítást, a megrendelt óra gyönyörű, pont olyan, amire számítottam.Ez volt az első rendelésem, de a kellemes tapasztalatok alapján biztosan nem az utolsó.Nagyon köszönöm a munkájukat!
Üdvözlettel, Szalay Erika

Kövesi Péter 2011.03.08.
Először személyesen tekintettem meg a kínálatot mindkét üzletben és kinéztem magamnak egy karórát, mondanom sem kell, pazar volt a kiszolgálás. Ennek ellenére mégis hezitáltam és hazajöttem az óra nélkül. Közben persze folyamatosan böngésztem az orak.hu-t és az eset után egy héttel látom, hogy leáraztátok az órát. Olyan öröm és izgalom fogott el, mint gyermekkoromban karácsonykor :) azonnal megrendeltem az órát és hozzá szíjat és szíjszerelőt is. Nagyon komoly, pontos, gyors ... az oldalatok és az online rendelés. Ma megérkezett az óra és kellékei, gyönyörű csomagolásban és azóta sem tudok betelni vele. Ilyen kiszolgálásban még sehol, semmilyen profilú üzletben nem részesültem.
Köszönöm Szépen!

Üdvözlettel: Péter

Fulop 2011.03.06.
az oldalatok professzionalitasa lenyugozo

Bohner Zoltán 2011.02.19.
Gratulálok a munkátokhoz! Nagyon színvonalas az oldal! Öröm olvasgatni nézegetni! Jól főztök, mert a google az "automata óra" kifejezésre benneteket tesz előre!
Folytassátok, amíg az idő meg nem áll!

Babos Anikó 2011.02.15.
9 évvel ezelőtt, ballagásom előtt jártunk először az üzletben. Több órán keresztül válogattunk édesanyámmal a kínálatból, de Krisztina és Péter mindvégig óriási türelemmel és szakértelemmel segített nekünk. Nem kérdés, hogy azóta minden órát náluk veszünk! Jó egészséget, sok sikert és rengeteg hálás ügyfélt kívánok a Bálint Órás minden munkatársának!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.04.01.
MUDMASTER GWG-100
2018.03.28.
ESPRIT SS 2018
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat