A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

M. Norbert 2016.12.02.
Tisztelt orak.hu
Megérkezett az önöktől rendelt óraszíj.
Első vásárlójuk vagyok,nem csalódtam.
A termékkel,és minőségével maximálisan
megvagyok elégedve,olyan,mint a képen látható.
Szép hibátlan a szíj varrása.
A csomagolása precíz volt,külön lezárt boritékba mellette a számla és jótállás.

2016.11.15.
Üdvözlöm Krisztina!

Kézhez kaptam a Casio órám, köszönöm, szokás szerint kiváló munkát végeztek.

Tisztelettel és köszönettel:
SzE

2016.11.09.
Nagyon szépen köszönöm a javítást! Önök nagyszerű emberek, egy nagyszerű, etikus céget vezetve.

Horváth Gábor 2016.11.07.
Most rendeltem önöktől először, az órát nemrég kaptam meg, maximálisan elégedett vagyok mindennel. Már a csomagolásból látszik hogy mindenre odafigyelnek, teljes odaadással végzik a munkájukat. Köszönöm és ha Győrben járok mindenképp benézek az üzletbe :)

2016.11.03.
Pénteken megérkezett a vásárolt óra a bőrszíjjal.

Nagyon tetszik és maximálisan elégedett vagyok vele.

Köszönöm a szakszerű, gyors és teljes körű segítséget az óra és szíjválasztással, valamint a technikai információkkal kapcsolatban!

Bátran ajánlom az Önök üzletét ismerőseimnek.

Geng Géza 2016.10.24.
Tisztelt Bálint Úr!Az órát megkaptam,tökéletesen pontos.Nagyon köszönöm a gyors,és szakszerű segítségét.Üdvözlettel:Geng Géza

Kása Adrián 2016.09.29.
Mai napon érkeztek meg az órák, nagyon szépek elégedettek vagyunk vele :)
Legjobb óra szaküzlet az országban!

Török Pál 2016.09.12.
Tisztelt Bálint úr!
Köszönöm önnek,és munkatársainak az elvégzett munkát! Az órám újra tökéletesen működik,köszönhetően a precíz munkavégzésüknek.A szolgáltatással minden tekintetben elégedett vagyok.

László 2016.09.01.
Kedves Krisztina!
Az óra rendben megérkezett, nagyon köszönjük az elvégzett munkákat és a rendkívüli rugalmasságot, amivel a problémánkat kezelték. Hozzáállásuk ismét példamutató volt.
Tisztelettel
Ágnes, László

Dr. Gáll János 2016.08.23.
Csak gratulálni tudok a honlaphoz, az online vásárlási lehetőséghez.
Szeretném megköszönni a javítás során tapasztalt udvarias, gyors és szakszerű kiszolgálást.
Szolgáltatások terén ritkán tapasztalni hasonlót !

2016.08.04.
Tisztelt Címzett!

Az óra rendben megérkezett. Külön köszönöm, hogy a régi faliórát is visszajuttatták és dícséret a nagyon gondos csomagolásért!
Bárcsak így működne Magyarországon minden, amilyen elhivatottsággal, odaadással és precizitással Önök a munkájukat végzik.
Csak így tovább, sok sikert további munkájukhoz!

D. T.
Veszprém

Vigh István 2016.06.27.
Csak és kizárólag itt vásárolok órát és most sem csalódtam. Szuper csapat, köszönöm a segítséget is az újabb óra vásárlásomhoz.

pölös 2016.06.08.
gyönyörű a honlapotok.

Dr.L.Gloetzer 2016.05.11.
Bin zufrieden. Sehr freundliche Bedienung im Laden in Györ. Einen Tag auf die Bestellung auf der Internetseite ist die Ware per Kurier in Budapest eingegangen.
Guter Service!
Mit freundlichen Grüßen,
L.G.

Maczkovják Gábor 2016.05.05.
Tisztelt Órák.hu!

Ma megkaptam a régóta kinézett és vágyott,de Magyarországon nehezen beszerezhető órámat.Köszönöm szépen!Köszönöm egyben a gyors,pontos szállítást,a gondos és biztonságos csomagolást!Garancia és minden papírja rendben van!Sajnos ez sok üzletről nem mondható el!DE,önök hibátlanok!!!Az óra csodálatos,nagyon tetszik és örülök neki!Legközelebbi óra vásárlásomkor is önöket fogom választani!Még egyszer köszönök szépen mindent!!! :)

További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:M.Gábor

2016.05.03.
Üdv:))

Most kaptam meg az órát és fantasztikus. Nagyon szépen köszönöm. Már jó ideje keresgéltem ezt a típust és nem hittem, hogy itthon is megtalálom. A férjemnek nagyon fog tetszeni szülinapi ajándék lesz. Még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm.

További szép napot:)

Piti Sándor 2016.03.10.
Tisztelt olvasók!

3 éve vagyok ügyfele Bálint Úrnak és csapatának, ez idő alatt az új óra vásárlástól kezdve a javításon keresztül a vásárolt óra 14 napon belüli visszaküldéséig (na nem miattuk) minden előfordult. Legutóbb egy garanciális javítást kértem tőlük egy baleset miatt, amibe utólag nem is vagyok biztos, hogy a garancia körébe tartozott. ennek ellenére a lehető legprofibb módon kezelve az ügyet fennakadás nélkül sikerült a logisztikát és a javítást lebonyolítani. Teljes, személyes meggyőződésemből mondom, hogy ők a legjobb órások az országban, kizárólag pozitív élményeim vannak velük kapcsolatban, eddig egészen pontosan 6 db órát vettem tőlük, és egészen biztosan fogok is még. Csak és kizárólag hálával tartozom nekik, minden téren legyen az szakmai érdeklődés, tájékoztatás, eladás, logisztika stb, a legmesszebbmenőkig figyelembe veszik az ügyfél sajátosságait, kívánságait. Ezúton is köszönöm a javítási munkát, egyszerűen professzionálisak. Kizárólag őket ajánlom....

2016.02.24.
Kedves Krisztina!

Az óraszíj rendben megérkezett, köszönöm!
Önök továbbra is a legjobb órások az országban! :-)

További sok sikert és jó egészséget!

Kalló István 2016.02.09.
Gratulálni szeretnék, a gyors, preciz kiváló munkához.
Az ügyfelekkel való bánásmód és udvariasság utánozhatatlan

S.Ferenc 2016.02.02.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönöm a példás hozzáállást, az előzékenységet és a pontos kiszállítást. Remélem, hogy az órával (Citizen EcoDrive) is éppoly elégedettek leszünk, mint a Forgalmazóval!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató