A Széchenyi téri üzlet október 20 - 23-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Szalay Erika 2012.05.04.
Kedves Órások,

örömmel fedeztem fel egy évekkel ezelőtti bejegyzésemet a többi köszönőlevél között.Most sem tudok mást írni, mint akkor: köszönet a gyors, pontos szállításért, a szép óráért.A korrekt ügyintézésért, a fergeteges születésnapi akcióért.
További munkájukhoz egészséget, sok sikert kívánok:

Szalay Erika.

Földesiné Kovács Róza 2012.04.24.
Tisztelt Órák.hu!

A vásárlói visszajelzések alapján döntöttem az Önök üzlete mellett, s örömmel tapasztaltam én is, a gyors és korrekt kiszolgálást. A hétvégén megrendelt Tissot karóra a megadott időpontban meg is érkezett.

További sok sikert!

Köszönettel:
Földesiné
Dévaványa


Szántó Tímea 2012.04.23.
Tisztelt Órák.hu!

A megrendelt Tissot karórát megkaptam, köszönöm a folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Már többször rendeltem Önöktől, teljes mértékben elégedett vagyok a rugalmas kiszolgálással, szállítással.

Köszönettel:
Szántó Tímea
Karcag

Gulya Csaba 2012.03.29.
T. Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Szeretném megköszönni segítőkészségét a vásárlással kapcsolatban. A megrendelt órát a megbeszéltek szerint pontosan szállították, illetve hihetetlenül precízen méretre van igazítva. Szakértelmük és hozzáállásuk lenyűgöz.

Maximálisan elégedett ügyfelük:
Gulya Csaba
Budapest

Kákóczki Vidor 2012.03.27.
Tisztelt óraszervíz!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a citizen órám felújításáért. Mai világunkban szinte felüdülés volt önökkel kapcsolatban lenni, értem ezalatt a rendkívül rendes és udvarias ügyintézést.
Köszönettel:
Kákóczki Vidor
Jászberény

Takács Ilona 2012.03.27.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Az Önök precíz, gondos munkájuknak köszönhetően a DKNY órám újra régi fényében ragyog (ha nem szebb mint új korában). Meg szeretném köszöni, hogy ilyen gyönyörű lett az órám és hogy ilyen szolgáltatásban volt részem.
Ajánlani fogom Önöket a jövőben hiszen a javítás ára is töredéke volt azokhoz képes amennyit máshol fizettem volna. Remélem még lesz lehetőségem Önöknél vásárolni.
Köszönettel: Takács Ilona
Debrecen

2012.03.16.
Kedves Krisztina, az órát megkaptuk. Szeretném leszögezni, hogy a cserével és az egész kiszolgálással kapcsolatban Magyarországon ritkaságszámba menően vevőbarát bánásmódban volt részünk. Köszönettel:

Becker András

Kratzer-Kovács Tünde 2012.03.13.
Tisztelt Bálint Órások!

Az Önöktől rendelt Tissot karórám rendben és időben megérkezett. Köszönöm a rendelés állapotáról való folyamatos tájékoztatást.
Egy családtagomnak órát szeretnék ajándékozni, így megbízhatóságuk miatt ismét Önöknél rendeltem, még ha olcsóbban is tudtam volna más cégtől beszerezni az órát. Másoknak is ajánlani fogom cégüket.

Köszönöm

VARGA CSABA 2012.02.22.
Tisztelt óraszerviz!

Köszönetemet szeretném kifejezni a felújított seiko órámért, az órám nagyon szép lett és tökéletesen működik, megérte várnom 2 hónapot, hogy sorra kerüljek.
Barátaimnak is ajánlani fogom önöket legyen szó szervizről vagy vásárlásról korrekt a tájékoztatás és precíz a szerviz. Tisztelettel egy elégedett ügyfél:
Varga Csaba Szeged

Takács Péter 2012.02.10.
Kedves Krisztina, kedves Péter!
Ezúton szeretném megköszönni , hogy a rendkívül magas színvonalú órabemutatóval hozzájárultatok a rendezvényünk sikeréhez. A megjelent vendégek visszajelzését tolmácsolva nagyon tetszett a szakma iránti elkötelezettségetek, szakértelmetek, amivel bemutattátok az egyes óratípusok titkait. Köszönettel: Takács Péter

D.Tamás 2012.02.08.
Tisztelt Orak.hu!
A mai nap megkaptam a felújított 21 éves Citizen órámat.
Csak gratulálni tudok a szép munkához, megérte a 3 hónap várakozás. Ha módom lesz rá ajánlani fogom Önöket másoknak is, mert ritka az ilyen minőségi és korrekt munka.
Üdvözlettel: D.Tamás

balotelli 2012.02.03.
Tisztelt Órák.hu!A megrendelt Hirsch óraszíjak szerencsésen megtalálták óráikat és mondhatom mesések lettek.Köszönöm! Mindenkinek ajánlom ha szeretnék az órájukat feldobni valami újjal keressenek hozzávaló minőségi óraszíjat. Itt !!!!!!!!! Nem fognak csalódni. üdv: Balotelli

2012.02.01.
Kedves Krisztina,
az óraszíj tényleg gyönyörű. Megérte ennyit várni. Köszönöm még egyszer!!!!

Szép napot kívánok!
Szilvia

2012.02.01.
Köszönöm a gyors ügyintézést, az óra élőben is nagyon szép !
Üdvözlettel, M. Orsolya

Aradi Zoltán 2012.01.24.
Kedves Krisztina!

Az órát a megkaptam. Szeretném megköszönni a segítségét, ill. a korrekt szállítást. Jólesett, hogy az óra másodperc pontossággal volt beállítva. Remélem lesz még alkalom, hogy Önöktől rendelhessek.

A. Zoltán

2012.01.17.
Kedves Orak.hu!

Az órát kézhez kaptam, köszönöm szépen. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a minőséggel, illetve a szállítással.

Köszönettel: A. Zsófia

Muzsai Cecilia 2012.01.16.
Hamarosan megyek az órámért...NY8180 amit kinéztem :)))

M. Imre 2012.01.16.
Kedves Hölgyem,

az órát megkaptam, köszönöm. Sok sikert az üzletben.

Üdvözlettel:
M. Imre

Takács Orsolya 2012.01.14.
Nagyon tetszetős, informatív és korrekt honlap. Ritkaság az ilyen! Ismerőseim körében is ajánlani fogom!

Kunszt Ferenc 2012.01.10.
Kedves Krisztina és Péter!
Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket és segítő készségüket az ünnepek között is segítettek a vásárlás gyors és pontos lebonyolításában.Már 62 "Tavaszt" megéltem, de ilyen korrekt kiszolgálásban nem volt részem.Kívánok Önöknek erőt és jó egészséget,hogy hosszú ideig álljanak az ügyfelek rendelkezésére és azok megelégedésére.A termék pontosan, gyorsan megérkezett. Üdvözlettel.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató