Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2012.03.16.
Kedves Krisztina, az órát megkaptuk. Szeretném leszögezni, hogy a cserével és az egész kiszolgálással kapcsolatban Magyarországon ritkaságszámba menően vevőbarát bánásmódban volt részünk. Köszönettel:

Becker András

Kratzer-Kovács Tünde 2012.03.13.
Tisztelt Bálint Órások!

Az Önöktől rendelt Tissot karórám rendben és időben megérkezett. Köszönöm a rendelés állapotáról való folyamatos tájékoztatást.
Egy családtagomnak órát szeretnék ajándékozni, így megbízhatóságuk miatt ismét Önöknél rendeltem, még ha olcsóbban is tudtam volna más cégtől beszerezni az órát. Másoknak is ajánlani fogom cégüket.

Köszönöm

VARGA CSABA 2012.02.22.
Tisztelt óraszerviz!

Köszönetemet szeretném kifejezni a felújított seiko órámért, az órám nagyon szép lett és tökéletesen működik, megérte várnom 2 hónapot, hogy sorra kerüljek.
Barátaimnak is ajánlani fogom önöket legyen szó szervizről vagy vásárlásról korrekt a tájékoztatás és precíz a szerviz. Tisztelettel egy elégedett ügyfél:
Varga Csaba Szeged

Takács Péter 2012.02.10.
Kedves Krisztina, kedves Péter!
Ezúton szeretném megköszönni , hogy a rendkívül magas színvonalú órabemutatóval hozzájárultatok a rendezvényünk sikeréhez. A megjelent vendégek visszajelzését tolmácsolva nagyon tetszett a szakma iránti elkötelezettségetek, szakértelmetek, amivel bemutattátok az egyes óratípusok titkait. Köszönettel: Takács Péter

D.Tamás 2012.02.08.
Tisztelt Orak.hu!
A mai nap megkaptam a felújított 21 éves Citizen órámat.
Csak gratulálni tudok a szép munkához, megérte a 3 hónap várakozás. Ha módom lesz rá ajánlani fogom Önöket másoknak is, mert ritka az ilyen minőségi és korrekt munka.
Üdvözlettel: D.Tamás

balotelli 2012.02.03.
Tisztelt Órák.hu!A megrendelt Hirsch óraszíjak szerencsésen megtalálták óráikat és mondhatom mesések lettek.Köszönöm! Mindenkinek ajánlom ha szeretnék az órájukat feldobni valami újjal keressenek hozzávaló minőségi óraszíjat. Itt !!!!!!!!! Nem fognak csalódni. üdv: Balotelli

2012.02.01.
Kedves Krisztina,
az óraszíj tényleg gyönyörű. Megérte ennyit várni. Köszönöm még egyszer!!!!

Szép napot kívánok!
Szilvia

2012.02.01.
Köszönöm a gyors ügyintézést, az óra élőben is nagyon szép !
Üdvözlettel, M. Orsolya

Aradi Zoltán 2012.01.24.
Kedves Krisztina!

Az órát a megkaptam. Szeretném megköszönni a segítségét, ill. a korrekt szállítást. Jólesett, hogy az óra másodperc pontossággal volt beállítva. Remélem lesz még alkalom, hogy Önöktől rendelhessek.

A. Zoltán

2012.01.17.
Kedves Orak.hu!

Az órát kézhez kaptam, köszönöm szépen. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a minőséggel, illetve a szállítással.

Köszönettel: A. Zsófia

Muzsai Cecilia 2012.01.16.
Hamarosan megyek az órámért...NY8180 amit kinéztem :)))

M. Imre 2012.01.16.
Kedves Hölgyem,

az órát megkaptam, köszönöm. Sok sikert az üzletben.

Üdvözlettel:
M. Imre

Takács Orsolya 2012.01.14.
Nagyon tetszetős, informatív és korrekt honlap. Ritkaság az ilyen! Ismerőseim körében is ajánlani fogom!

Kunszt Ferenc 2012.01.10.
Kedves Krisztina és Péter!
Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket és segítő készségüket az ünnepek között is segítettek a vásárlás gyors és pontos lebonyolításában.Már 62 "Tavaszt" megéltem, de ilyen korrekt kiszolgálásban nem volt részem.Kívánok Önöknek erőt és jó egészséget,hogy hosszú ideig álljanak az ügyfelek rendelkezésére és azok megelégedésére.A termék pontosan, gyorsan megérkezett. Üdvözlettel.

prs 516 automatic 2011.12.25.
Kedves Krisztina és Péter!

Nagy meglepetést és örömet okozott tegnap este az ESPRIT Kid karóra!!!
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Nagyné Kupás Irén 2011.12.21.
Tisztelt órák.hu!
Önök egy nagyon korrekt csapat. Kitűnő a weblap, a gyorsaság és a tájékoztatás. Gratulálok mindehhez, hiszen nagyon ritka az ilyen!
Kellemes ünnepek kívánok!
Köszönet mindenért: Irén

Siristye Kriszta 2011.12.19.
Köszönöm a gyors ügyintézést,s persze a gyönyörű terméket :) Mindenkinek ajánlai foglak Titeket!

dr. Vas Viktória 2011.12.16.
Kedves Krisztina!
Ma megkaptam az Önöktől rendelt Seiko órát. Köszönöm a kedvességüket, a gyors és pontos szállítást, az ízléses csomagolást, a gyönyörű új óraszíjat. Ritkán tapasztalni ma már ilyen professzionális kiszolgálást, köszönöm!!
Jó munkát, békés, boldog Ünnepeket kívánok!!

Dr. Vas Viktória

2011.12.07.
Kedves Krisztina!
Az órát köszönettel megkaptuk.
Önök kifogástalanul dolgoznak. Minden elismerésem!
Boldog Ünnepeket kívánunk!
Üdv. Erika

2011.12.07.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina és a Többiek!

Rendeltem Önöktől hétfő este, ezt a szóban forgó óraszíjat.
Azóta három vagy négy levelet is kaptam, gyakorlatilag a 'tranzakció' minden egyes mozzanatáról. Most pedig 9 óra magasságában meg is hozta a futár a rendelt terméket!

A csomagban külön tasakban, plusz egy dísz karton dobozban megtaláltam a szíjat, mellékelve szintén plusz lezárt borítékban a számlát+használati útmutatót!
És ez még mind nem volt "elég",mindennek tetejében még egy saját kezűleg aláírt brossúra is rám "vigyorgott"!!
Hát én mindjárt elbőgöm magam :-)....

Önök újra definiálták a szolgáltatás fogalmát!!
Ilyen korrekt, rugalmas, már-már megkapó kiszolgálást hosszú-hosszú évek óta nem tapasztaltam és sajnos egyre ritkább ebben a világban..

Hölgyeim-Uraim, gratulálok!

Garantálom hogy rajtam nem fog múlni, hogy tovább öregbítsem cégük jó hírnevét!

Köszönettel és Üdvözlettel, egyúttal kellemes Ünnepeket kívánva:

V. Sz.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.04.01.
MUDMASTER GWG-100
2018.03.28.
ESPRIT SS 2018
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat