Név: Jelszó:
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!
2017.12.11.
Kasza Géza Ferenc
Munkájuk továbbra is a prémium kategóriába tartozik. Köszönöm az óra pontosítását és a tökéletes Hirsch óraszíjat. Tisztelettel Kasza Géza Siófokról.

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

2012.11.07.
Kedves Órák.hu csapata!

Szeretném megköszönni a korrekt és pontos szolgáltatásukat, amely a sok rossz tapasztalat után visszadta hitemet az internetes vásárlással kapcsolatban. Ha órát vásárolok legközelebb is biztos, hogy Önöket választom.
További sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel,
N.E.

2012.10.30.
Sziasztok,

megkaptam Tőletek a megrendelt órákat, gyorsan, pontosan. Gyönyörűek, és Nálatok a legjobb áron!

Köszi mindent

Zsu

2012.10.10.
Tisztelt Orak.hu

Nemrég tönkrement a Tissot T-touch órám szíjának a gyorscsatja és mivel nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam az Önök szolgáltatásairól úgy döntöttem mindenképp Önökhöz viszem el az órát javításra.
Nem csalódtam, hiszen pontos információt kaptam a hiba okáról illetve arról, hogy a javítást illetően milyen lehetőségeim vannak. Biztos voltam benne, hogy a vevő számára legelőnyösebb megoldást fogják választani kompromisszumok nélkül.
Másodszor sem csalódtam, köszönöm.

Köszönettel:
V.CS.

gester 2012.10.09.
Csak egy elemcserére vittem egy órát, de gondoltam megvárom helyben, és addig nézelődök. A kiszolgálást csak dicsérni tudom, segítőkész kedves, amilyennek mindenhol lennie kéne. Bár most csak elemcsere volt, de biztos, hogy visszamegyek még a boltba egy komolyabb óráért is!

sziki8 2012.10.02.
Tisztelt Orak.hu

A megrendelt óra ma meg is érkezett és teljes mértékben meg vagyok elégedve a szállítással! Az óra kiválasztása is egyszerűen és könnyedén ment az oldal jó kialakításának köszönhetően, és minden lényeges információt is megtaláltam.
További sok vásárlót kívánok!

2012.09.04.
Kedves Krisztina!

Meg is érkezett a szíj, úgyhogy szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy elmondjam, tényleg csodálatos volt a segítőkészségüktől, kedvességüktől kezdve, a gyorsaságon, csomagoláson, kézbesítésen keresztül minden apró részlet a lebonyolítás során. Öröm - manapság különösen - ilyen profizmussal találkozni.

Rengeteg vevőt kívánok Önöknek!

Nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel:
Sz.A.

2012.09.02.
Nemrég vásároltam feleségemnek egy csodálatos Junghans Max Bill karórát. A bemutató terem csodálatos, ám a kiszolgálás minősége még azt is felülmúlta. Valószínűleg az érintett "óramanufaktúra" sem véletlen választotta őket.
Köszönet mégegyszer!

2012.08.01.
Kedves Krisztina!

Az eddigi bejegyzésekből is kiderül, de szeretném megerősíteni, hogy nem találkoztam még ilyen precíz, minden tekintetben profi oldallal, kiszolgálással...
A legigényesebb Uraknak, Hölgyeknek is merem ajánlani!
Tisztelettel: Bacsa Antal

2012.06.25.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Ma reggel megkaptam az órát, köszönöm szépen!
Gratulálok Önöknek! Profi a szakértelem, profi a hozzáállás, és a rugalmasság! A weblapjuk is igen tetszetős! Én is a kereskedelem és szolgáltatás kombinációjából élek, tehát van némi rálátásom az efféle dolgokra. A jövőben csak Önökkel fogok órát javíttatni, és esetleges vásárlásaim is cégüknél szeretném intézni.
További sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok Önöknek!

Az óra nagyon tetszik!

Üdvözlettel: K. László

2012.05.21.
Kedves Krisztina!
Azt gondolom, hogy az emberek örökre megjegyzik a számukra "különleges" helyeket és a szimpatikus személyeket. Mi a hétvégén egy "ilyen" helyen jártunk és egy "fantasztikus" személlyel találkoztunk! A Győri Órás Bt az a hely, ahol a kedvesség és szakértelem mindig jelen van. Köszönjük a korrekt ügyintézést! Amikor ránézek az új órámra "kettős" öröm telepszik rám: az egyik, hogy végre a kezemen hordhatom - a másik pedig a vásárlás élménye!
Mindenkinek javaslom az Órás Bt-t, aki az órája mellé élményt is szeretne kapni!
További sok sikert, eredményes munkát kívánunk az Órásoknak!

Zsuzska és András Szombathelyről

2012.05.20.
Tisztelt Krisztina,
nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést, amivel hozzájutottam a Tissot prc 200-as órához. Mindig örömmel tölt el, ha ránézek.
További eredményes munkát kívánok.
Ali

2012.05.09.
Kedves Órások!
Nagyon tetszik az üzlet,széles a választék és kedves a kiszolgálás. Tegnap vettem Önöknél Esprit női karórát és nagyon elégedett vagyok,csaladomban is mindenkinek tetszik.
Mindenkinek ajánlom az üzletet aki órát szeretne vásárolni,mert minőséges terméket kap megfizethető áron!
Kellemes napot és sok vásárlót kivánok!
Kiss Anett-Szlovákia

2012.05.05.
Kedves Órák.hu!

Pénteken megkaptam a megrendelt Esprit órát! Nagyon szép és a szállítás során minden a leírtak szerint történt!
További sok sikert kívánok!

Köszönettel:
Kovács Petra
Bábolna

2012.05.04.
Kedves Órások,

örömmel fedeztem fel egy évekkel ezelőtti bejegyzésemet a többi köszönőlevél között.Most sem tudok mást írni, mint akkor: köszönet a gyors, pontos szállításért, a szép óráért.A korrekt ügyintézésért, a fergeteges születésnapi akcióért.
További munkájukhoz egészséget, sok sikert kívánok:

Szalay Erika.

2012.04.24.
Tisztelt Órák.hu!

A vásárlói visszajelzések alapján döntöttem az Önök üzlete mellett, s örömmel tapasztaltam én is, a gyors és korrekt kiszolgálást. A hétvégén megrendelt Tissot karóra a megadott időpontban meg is érkezett.

További sok sikert!

Köszönettel:
Földesiné
Dévaványa


Szántó Tímea 2012.04.23.
Tisztelt Órák.hu!

A megrendelt Tissot karórát megkaptam, köszönöm a folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Már többször rendeltem Önöktől, teljes mértékben elégedett vagyok a rugalmas kiszolgálással, szállítással.

Köszönettel:
Szántó Tímea
Karcag

2012.03.29.
T. Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Szeretném megköszönni segítőkészségét a vásárlással kapcsolatban. A megrendelt órát a megbeszéltek szerint pontosan szállították, illetve hihetetlenül precízen méretre van igazítva. Szakértelmük és hozzáállásuk lenyűgöz.

Maximálisan elégedett ügyfelük:
Gulya Csaba
Budapest

2012.03.27.
Tisztelt óraszervíz!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a citizen órám felújításáért. Mai világunkban szinte felüdülés volt önökkel kapcsolatban lenni, értem ezalatt a rendkívül rendes és udvarias ügyintézést.
Köszönettel:
Kákóczki Vidor
Jászberény

2012.03.27.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Az Önök precíz, gondos munkájuknak köszönhetően a DKNY órám újra régi fényében ragyog (ha nem szebb mint új korában). Meg szeretném köszöni, hogy ilyen gyönyörű lett az órám és hogy ilyen szolgáltatásban volt részem.
Ajánlani fogom Önöket a jövőben hiszen a javítás ára is töredéke volt azokhoz képes amennyit máshol fizettem volna. Remélem még lesz lehetőségem Önöknél vásárolni.
Köszönettel: Takács Ilona
Debrecen

2012.03.16.
Kedves Krisztina, az órát megkaptuk. Szeretném leszögezni, hogy a cserével és az egész kiszolgálással kapcsolatban Magyarországon ritkaságszámba menően vevőbarát bánásmódban volt részünk. Köszönettel:

Becker András
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
AKTUÁLIS
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
2017.12.03.
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat