A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Hingyi Éva 2012.11.23.
Kedves Órások! Tegnap megérkezett a csomagom, nagy örömet okoztatok a kisfiamnak:-)! Precíz, gyors, korrekt és profi! Köszönettel: H Éva

2012.11.22.
Kedves Krisztina!

Rendben megérkezett az óra, nagyon szép!
Köszönöm a rendkívüli kedvességét!

Üdvözlettel:
Judit

Xapa 2012.11.08.
Kedves Bálint Órások!

Végigböngésztem a weboldalt, és rengeteget újat tanultam az órák világáról. Efölötti örömömben rendeltem is egy karórát, ami már meg is érkezett hozzám. Az általam választott kis műszernél volt egy kis "árváltoztatási lehetőség" csúszka, amivel csökkenteni (!!) tudtam az eredeti árat, ezáltal többezer forinttal olcsóbban megvéve az órát, mint más oldalakon. Nagyon tetszett a csomagkövetés is, valóban percre pontosan figyelhettem a csomag útját.

Röviden: minden olyan precízen és pontosan történt a vásárlás során, mint egy svájci óra! :)

További sok sikert kívánok az egész csapatnak!

Üdv,
Xapa

2012.11.07.
Kedves Órák.hu csapata!

Szeretném megköszönni a korrekt és pontos szolgáltatásukat, amely a sok rossz tapasztalat után visszadta hitemet az internetes vásárlással kapcsolatban. Ha órát vásárolok legközelebb is biztos, hogy Önöket választom.
További sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel,
N.E.

2012.10.30.
Sziasztok,

megkaptam Tőletek a megrendelt órákat, gyorsan, pontosan. Gyönyörűek, és Nálatok a legjobb áron!

Köszi mindent

Zsu

csvida 2012.10.10.
Tisztelt Orak.hu

Nemrég tönkrement a Tissot T-touch órám szíjának a gyorscsatja és mivel nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam az Önök szolgáltatásairól úgy döntöttem mindenképp Önökhöz viszem el az órát javításra.
Nem csalódtam, hiszen pontos információt kaptam a hiba okáról illetve arról, hogy a javítást illetően milyen lehetőségeim vannak. Biztos voltam benne, hogy a vevő számára legelőnyösebb megoldást fogják választani kompromisszumok nélkül.
Másodszor sem csalódtam, köszönöm.

Köszönettel:
V.CS.

gester 2012.10.09.
Csak egy elemcserére vittem egy órát, de gondoltam megvárom helyben, és addig nézelődök. A kiszolgálást csak dicsérni tudom, segítőkész kedves, amilyennek mindenhol lennie kéne. Bár most csak elemcsere volt, de biztos, hogy visszamegyek még a boltba egy komolyabb óráért is!

sziki8 2012.10.02.
Tisztelt Orak.hu

A megrendelt óra ma meg is érkezett és teljes mértékben meg vagyok elégedve a szállítással! Az óra kiválasztása is egyszerűen és könnyedén ment az oldal jó kialakításának köszönhetően, és minden lényeges információt is megtaláltam.
További sok vásárlót kívánok!

2012.09.04.
Kedves Krisztina!

Meg is érkezett a szíj, úgyhogy szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy elmondjam, tényleg csodálatos volt a segítőkészségüktől, kedvességüktől kezdve, a gyorsaságon, csomagoláson, kézbesítésen keresztül minden apró részlet a lebonyolítás során. Öröm - manapság különösen - ilyen profizmussal találkozni.

Rengeteg vevőt kívánok Önöknek!

Nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel:
Sz.A.

Varga Zsolt 2012.09.02.
Nemrég vásároltam feleségemnek egy csodálatos Junghans Max Bill karórát. A bemutató terem csodálatos, ám a kiszolgálás minősége még azt is felülmúlta. Valószínűleg az érintett "óramanufaktúra" sem véletlen választotta őket.
Köszönet mégegyszer!

Bacsa Antal 2012.08.01.
Kedves Krisztina!

Az eddigi bejegyzésekből is kiderül, de szeretném megerősíteni, hogy nem találkoztam még ilyen precíz, minden tekintetben profi oldallal, kiszolgálással...
A legigényesebb Uraknak, Hölgyeknek is merem ajánlani!
Tisztelettel: Bacsa Antal

2012.06.25.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Ma reggel megkaptam az órát, köszönöm szépen!
Gratulálok Önöknek! Profi a szakértelem, profi a hozzáállás, és a rugalmasság! A weblapjuk is igen tetszetős! Én is a kereskedelem és szolgáltatás kombinációjából élek, tehát van némi rálátásom az efféle dolgokra. A jövőben csak Önökkel fogok órát javíttatni, és esetleges vásárlásaim is cégüknél szeretném intézni.
További sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok Önöknek!

Az óra nagyon tetszik!

Üdvözlettel: K. László

Kiss András 2012.05.21.
Kedves Krisztina!
Azt gondolom, hogy az emberek örökre megjegyzik a számukra "különleges" helyeket és a szimpatikus személyeket. Mi a hétvégén egy "ilyen" helyen jártunk és egy "fantasztikus" személlyel találkoztunk! A Győri Órás Bt az a hely, ahol a kedvesség és szakértelem mindig jelen van. Köszönjük a korrekt ügyintézést! Amikor ránézek az új órámra "kettős" öröm telepszik rám: az egyik, hogy végre a kezemen hordhatom - a másik pedig a vásárlás élménye!
Mindenkinek javaslom az Órás Bt-t, aki az órája mellé élményt is szeretne kapni!
További sok sikert, eredményes munkát kívánunk az Órásoknak!

Zsuzska és András Szombathelyről

Homokórás 2012.05.20.
Tisztelt Krisztina,
nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést, amivel hozzájutottam a Tissot prc 200-as órához. Mindig örömmel tölt el, ha ránézek.
További eredményes munkát kívánok.
Ali

Kiss Anett 2012.05.09.
Kedves Órások!
Nagyon tetszik az üzlet,széles a választék és kedves a kiszolgálás. Tegnap vettem Önöknél Esprit női karórát és nagyon elégedett vagyok,csaladomban is mindenkinek tetszik.
Mindenkinek ajánlom az üzletet aki órát szeretne vásárolni,mert minőséges terméket kap megfizethető áron!
Kellemes napot és sok vásárlót kivánok!
Kiss Anett-Szlovákia

Kovács Petra 2012.05.05.
Kedves Órák.hu!

Pénteken megkaptam a megrendelt Esprit órát! Nagyon szép és a szállítás során minden a leírtak szerint történt!
További sok sikert kívánok!

Köszönettel:
Kovács Petra
Bábolna

Szalay Erika 2012.05.04.
Kedves Órások,

örömmel fedeztem fel egy évekkel ezelőtti bejegyzésemet a többi köszönőlevél között.Most sem tudok mást írni, mint akkor: köszönet a gyors, pontos szállításért, a szép óráért.A korrekt ügyintézésért, a fergeteges születésnapi akcióért.
További munkájukhoz egészséget, sok sikert kívánok:

Szalay Erika.

Földesiné Kovács Róza 2012.04.24.
Tisztelt Órák.hu!

A vásárlói visszajelzések alapján döntöttem az Önök üzlete mellett, s örömmel tapasztaltam én is, a gyors és korrekt kiszolgálást. A hétvégén megrendelt Tissot karóra a megadott időpontban meg is érkezett.

További sok sikert!

Köszönettel:
Földesiné
Dévaványa


Szántó Tímea 2012.04.23.
Tisztelt Órák.hu!

A megrendelt Tissot karórát megkaptam, köszönöm a folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Már többször rendeltem Önöktől, teljes mértékben elégedett vagyok a rugalmas kiszolgálással, szállítással.

Köszönettel:
Szántó Tímea
Karcag

Gulya Csaba 2012.03.29.
T. Bálintné Szlatinszki Krisztina!

Szeretném megköszönni segítőkészségét a vásárlással kapcsolatban. A megrendelt órát a megbeszéltek szerint pontosan szállították, illetve hihetetlenül precízen méretre van igazítva. Szakértelmük és hozzáállásuk lenyűgöz.

Maximálisan elégedett ügyfelük:
Gulya Csaba
Budapest
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató