Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Németh Noémi 2013.06.28.
Pontosak, precízek - mint egy jó svájci óra! Rendkívül elégedett vagyok, a szolgáltatással és az órámmal egyaránt.
Örülök, hogy Önöket választottam!

Csánitz János 2013.06.18.
A honlapjukon jeleztem az órám hibáját. 2-3 órával később már fel is hívtak az ingyenes futár kiérkezésével kapcsolatban. Nagyon segítőkészek voltak és még ki is derült, hogy csak beállításbeli probléma az egész, így gyorsan, telefonon keresztül meg is oldódott a problémám. Csak ajánlani tudom a céget!

Lõrinczi Edina 2013.05.29.
Ma èrkezett meg az Önöktõl rendelt Seiko òra. Nagyon meg vagyok elègedve, gyönyörû ès nagy örömöt szereztem vele az ùj tulajdonosànak:-) Köszönömm a gyors, korrekt ês kedves ügyintèzèst.

Tóth Martina 2013.05.21.
Ma kaptam meg a Hirsch szíjamat 1 héttel a vártnál előbb:) Teljesen sérülésmentesen, abban a méretben amiben rendeltem megkaptam, nagyon elégedett vagyok!

Köszönöm a segítő munkájukat!:) Itt az Alföld közepén lehetetlen ilyen szép szíjakat beszerezni csak így rendelve Önöktől!

Kasza Géza 2013.05.12.
Tájékoztatásuk teljes körű volt, az elvégzett javítási munka kifogástalan. A jövőben is órával kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal Önökhöz fordulok. A vásárlást is innét tervezem.
Tisztelettel
Kasza Géza

Nagy Gábor 2013.04.24.
Ugyanezen Hirsch szíjakat, amelyeket Önöktől rendeltem, először egy budapesti órás web shopból próbáltam megvenni. Sajnos újra találkoztam azzal a hazai üzleti mentalitással, ami miatt inkább külföldről vásárolok, azaz nem naprakész árukészlet jelölés, rendelés után csak ígérgetés, és várakozás. Majdnem három hét küszködés után lemondtam a megrendelést, ekkor fordultam Önökhöz.

Ezúttal azonban a rossz szájíz helyett nagyon kellemes tapasztalatokat szereztem. A raktárkészlet jelölés egyértelmű volt és pontos, a készleten nem lévő szíjat hamarabb beszerezték, mint ígérték, gyorsan, pontosan, átláthatóan zajlott le a vásárlás, kiválóan becsomagolva megkaptam a termékeket, amelyeket ezúton is köszönök.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket, és maradok hűséges vásárlójuk.

Tisztelettel,

Nagy Gábor

Tisztelettel,

Nagy Gábor


Lőrincz Judit 2013.04.10.
Sok helyen vásároltunk már, de ilyen kedves, segítőkész és rugalmas hozzáállással még nem találkoztunk sehol!
A nemrég kedvezően megvásárolt gyönyörű Junghans óra (amit egyébként sehol máshol nem lehetett kapni az országban) sajnos megkarcolódott, de a fantasztikus szakemberek azonnal kijavították és szebb, mint új korában.

Nagyon szépen köszönjük és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mind a vásárlást, mind az órajavító műhely szolgáltatásait!

Cs.D. 2013.04.05.
Tisztelt Órások!

A tegnapi nap folyamán megérkezett a Tissot órám. Hálásan köszönöm a gyors és szakszerű intézkedést!
Teljes mértékben megvagyok elégedve a szolgáltatásukkal! Mindenkinek csak ajánlani tudom cégüket!

Tisztelettel:
Cs.D.

Fenyvesi János 2013.03.20.
A neten találtam rá az üzletre. Tetszett a honlap, ezért is gondoltam, hogy a következő órámat tőlük rendelem. Információ kérésemre azonnal korrekt választ kaptam. A rendelést követően folyamatos tájékoztatást kaptam az óra hollétéről. Túl azon, hogy kedvezményt kaptam az órára, további kiegészítőket is kedvezménnyel vásárolhattam meg. Túl ezen, még egy ajándékkal is kedveskedtek. Vasárnap rendeltem az órát, és ma, szerdán már a kezemen viselem. Köszönet a kedves és figyelmes kiszolgálásért! Ajánlom az üzletet mindenkinek!

2013.02.27.
Tisztelt Cím!

Az órát átvettem, nagyon tetszik. Köszönöm hogy gyorsan és problémamentesen eljutott hozzám.

Minden jót!

P.N.

2013.02.27.
Kedves Krisztina!
Az órát megkaptam, köszönöm a professzionális javítást és ügyintézést!
Köszönettel:
L.Zs.

marpi 2013.02.16.
Tisztelt Órások!
A mai nap során ismét volt szerencsém a győri üzletükben járni, ahol újra segítségemre voltak a keresett óra kiválasztásában.
Öröm Önöknél vásárolni, további munkájukhoz sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: egy hűséges vásárlójuk

dr. Vasas István 2013.02.16.
Köszönöm a választásban nyújtott segítőkészségüket és a gyors és pontos szállítást. Nagyon ritkán találkozni ilyen a vevőt, szívélyesen és tökéletesen kiszolgáló céggel!
További sok sikert kívánok Önöknek!

Firka 2013.01.16.
Szeretnék köszönetet mondani a tegnap kézhez vett óraszíjért; süt az egészről, hogy az egész www.orak.hu mögött ott a szaktudás, profizmus és a szakma szeretete. Szeretem ezt az oldalt, nézegetni, olvasgatni, és akár rendelni is bármikor szívesen visszatérek ide! Gratulálok! Minden elismerésem az egész vállalkozásnak és az Embereknek, akik ez mögött állnak!

Beke Károly 2013.01.11.
Tisztelt Órások!

Szeretném megköszönni a gyors kiszállítást! Rendben megkaptam a tegnap rendelt órát, ami élőben még szebb mint képen! További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Beke Károly

Fekete József 2013.01.10.
Tisztelt Órások !
Korábban többször is ügyfelük voltam, legutóbb óraszíjat vásároltam önöknél . Nagyon jó bevált. Köszönöm a gyors és korekt ügyintézést. Azóta is rendszeresen visszatérek portáljukra.Következő óra tartozékaim beszerzését is önöknél tervezem ! / Esertleg óravásárlás is előfordulhat. / Minden jót kívánok !!!

Bódai Tibor 2012.12.20.
Tisztelt Órások.
Ma megkaptam a tegnap este rendelt órát. Nagyon szép, és ez volt amit próbáltam.
Köszönöm a kedvességüket, pontosságukat.
Sok sikert kívánok a továbbiakban és Boldog Karácsonyt.

2012.12.16.
Kedves Krisztina!

Tegnap megérkezett az óra. Nagyon tetszik, tökéletes és szíj mérete is pont jó.
Mindent köszönök szépen.

Kellemes Ünnepeket Önöknek!

2012.12.15.
Tisztelt Cím!

Köszönjük szépen a gyors kiszállítást!
Az óra gyönyörű, úgyh. nem bírtam várni Karácsonyig az átadással. ;-)
Nagyon tetszik a kínálatuk, a gyorsaságuk, a profizmusuk.
Minden jót!

Zs.

Szikszai Lajos 2012.12.14.
Sziasztok,
Szeretném megköszönni azt a pontos, gyors és udvarias kiszolgállást amit kaptam tőletek!
Gyönyörű az óra, azt kaptam amit kínáltatok!
A feleségem oda lessz a gyönyörűségtől Szent Estén.
Kellemes ünnepet kívánok az egész csapatnak!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.11.10.
TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató