Név: Jelszó:
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...
2018.01.10.
Vaszil Barna
A cég hozzáállása a probléma megoldásában a kiválló kategóriába tartozik. Mindenkinek ajánlani tudom az Önöket.
2017.12.21.
Horváth Máté
Köszönöm a hozzáértő kiszolgálást. Jól esett, hogy az eladó hölgy emlékezett feleségemre és rám, mint visszatérő vásárlókra. Kellemes Ünnepeket!

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2013.11.19.
Tisztelt Órák.hu!

Amit Önöknél az üzletbe lépve tapasztal a vásárló/érdeklődő, az az értékesítés és a szolgáltatás professzionalizmusa! Ezt a vevőközpontúságot tanítani kellene sok helyen....
Nagyon igényes üzletek, kedves, figyelmes és türelmes kiszolgálás!

Családom ajánlotta Önöket, természetesen a következő órámat Önöknél vásárolom!

Sok erőt és kitartást kívánok munkájukhoz!

Köszönettel: Fehér László

2013.11.17.
Kicsit megkésve de köszönöm a gyors ügyintézést és a korrekt munkát amit a Tissot Quicksteremmel végeztek. Az óra megújult, azóta egész más viselni, nagyon szép lett!!! Remélem lesz még szerencsénk egymáshoz!
Még 1x köszönettel, és tisztelettel,
B. László (Pécs)

2013.11.15.
Ma reggel megkaptam a faliórát...Ez fantasztikusan gyors volt, köszönöm szépen! A rendeléskövető rendszerük is becsületére válik a magyar e-kereskedelemnek... Másoknak is ajánlani fogom önöket...

2013.10.30.
Nagyon szépen köszönöm a kedves és türelmes kiszolgálást!
A szíj gyönyörű..egész más hordani az órát! Remélem mielőbb mehetek ismét! Üdv!

cs.a. 2013.09.27.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a család nevében a rendkívül gyors és szakszerű szervizért. Külön szeretném kiemelni a levelezést a gyors válaszokat és a korrekt hozzáállást a vásárlóikkal szemben. A jövőben is Önökhöz fogunk fordulni problémáinkkal.

2013.09.12.
A honlap tanulmányozása, telefonos beszélgetések, levelezések után egyértelmű kitűnik, egy profi céggel áll kapcsolatban a vásárló. Sajnálom, hogy nem náluk vásároltam meg az órámat.

Szántó Tímea 2013.09.04.
Tisztelt Órák.hu!

Utólag szeretném megköszönni a kedvességet, a Tissot órámnál fellépő probléma gyors és rugalmas orvoslását.

Köszönettel: Szántó Tímea

2013.08.14.
Tisztelt Órások!

Nagy örömmel böngésztem honlapjukat, végre igazi hozzáértéssel és elhivatottsággal találkoztam!
Óravásárlás előtt állok, kérem segítségüket, hogy megbízhatóságban, pontosságban melyik márkát javasolják a alábbiak közül:
Seiko, Certina, Tissot
Mindhárom márkánál találtam nekem tetsző modellt, ám nem tudok dönteni a hozzáértés hiánya miatt...

Köszönettel: L. Gábor

2013.08.10.
Gyors rendeles es pontos szallitas Romaniaban, a magadott datumon. Rendkivul elegedet vagyok es masoknak is ajanlom.

2013.08.02.
Mai napon megérkezett az óra. Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a figyelmességet a rendeléssel kapcsolatban. Nagyon korrekt és kedves volt a hölgy, akivel telefonon egyeztettem. Nagyon sok plusz+++++
További sok sikert kívánok.

Üdvözlettel:
Wieder Máté

2013.07.19.
Ismételten köszönöm a kedvességet és segítőkészséget amit a fémszíj átcserélésénél kaptam.
Ui.: remélem ízlett a fagylalt:)

2013.07.10.
Lassan 3 hete megkaptam az órámat,amit imádok!Eddig nem állt módomban megköszönni a kedvességet,a rugalmasságot,és a segítőkészséget!Köszönök mindent!
Gyakran vásárolok interneten,de ilyen szuper,korrekt céggel még nem találkoztam!
Biztos fogunk még vásárolni Önöktől!
További sok sikert kívánok a munkájukhoz!!


2013.07.07.
Szerdán vásároltam Önöknél órát, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Mint ahogy a kiszolgálással is, kedves, precíz, segítőkész. Két nap múlva vettem hozzá egy Hirsch bőrszíjat, ami szintén első osztályú, és nagyon tetszik! Köszönöm a megfelelő szíj kiválasztásához nyújtott segítséget.
Ha tehetném minden nap vásárolnék Önöknél! Csak az Önök színvonalas üzletét fogom ajánlani másnak!
További sok sikert!

Schein Péter 2013.07.01.
Szolgáltatás, minőség, hozzáállás 10/10.

2013.06.28.
Pontosak, precízek - mint egy jó svájci óra! Rendkívül elégedett vagyok, a szolgáltatással és az órámmal egyaránt.
Örülök, hogy Önöket választottam!

2013.06.18.
A honlapjukon jeleztem az órám hibáját. 2-3 órával később már fel is hívtak az ingyenes futár kiérkezésével kapcsolatban. Nagyon segítőkészek voltak és még ki is derült, hogy csak beállításbeli probléma az egész, így gyorsan, telefonon keresztül meg is oldódott a problémám. Csak ajánlani tudom a céget!

2013.05.29.
Ma èrkezett meg az Önöktõl rendelt Seiko òra. Nagyon meg vagyok elègedve, gyönyörû ès nagy örömöt szereztem vele az ùj tulajdonosànak:-) Köszönömm a gyors, korrekt ês kedves ügyintèzèst.

2013.05.21.
Ma kaptam meg a Hirsch szíjamat 1 héttel a vártnál előbb:) Teljesen sérülésmentesen, abban a méretben amiben rendeltem megkaptam, nagyon elégedett vagyok!

Köszönöm a segítő munkájukat!:) Itt az Alföld közepén lehetetlen ilyen szép szíjakat beszerezni csak így rendelve Önöktől!

2013.05.12.
Tájékoztatásuk teljes körű volt, az elvégzett javítási munka kifogástalan. A jövőben is órával kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal Önökhöz fordulok. A vásárlást is innét tervezem.
Tisztelettel
Kasza Géza

2013.04.24.
Ugyanezen Hirsch szíjakat, amelyeket Önöktől rendeltem, először egy budapesti órás web shopból próbáltam megvenni. Sajnos újra találkoztam azzal a hazai üzleti mentalitással, ami miatt inkább külföldről vásárolok, azaz nem naprakész árukészlet jelölés, rendelés után csak ígérgetés, és várakozás. Majdnem három hét küszködés után lemondtam a megrendelést, ekkor fordultam Önökhöz.

Ezúttal azonban a rossz szájíz helyett nagyon kellemes tapasztalatokat szereztem. A raktárkészlet jelölés egyértelmű volt és pontos, a készleten nem lévő szíjat hamarabb beszerezték, mint ígérték, gyorsan, pontosan, átláthatóan zajlott le a vásárlás, kiválóan becsomagolva megkaptam a termékeket, amelyeket ezúton is köszönök.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket, és maradok hűséges vásárlójuk.

Tisztelettel,

Nagy Gábor

Tisztelettel,

Nagy Gábor

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.02.01.
Dizájn klasszikus biztonsággal A Junghans max bill 2018-as limitált éves kiadása minden tekintetben kétségtelenül mestermű: hátlapja egyedülálló Max Bill sicherheit (biztonság) című művének motívumával...
2017.12.30.
MONDAINE BACKLIGHT
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási és adatvédelmi szabályzat