A Marcalvárosi üzlet szeptember 21 - 28-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.06.14.
Szalay Erika
Kedves Órások! A két nappal ezelőtt megrendelt P.C. órák ma tökéletes állapotban megérkeztek.Nagyon köszönöm, hogy soha nem okoznak csalódást...
2018.06.12.
Tisztelt Bálint Órák! A mai napon a futárszolgálat kézbesítette az Önök által szervizelt órát. Az óra ép, működőképes. Köszönöm szolgáltatásukat...
2018.01.27.
K.G.
Tisztelt Bálintné Szlatinszki Krisztina! Az órák a megbeszélés szerint, hibátlanul, kellően lepapírozva megjöttek. Köszönöm a ritka precíz...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

2013.12.18.
Tisztelt Hölgyem!
A múlt hét szombaton vásárolt karórám tökéletes ajánlat volt az Ön részéről és nagyra értékelem hogy félretettek számomra az utolsó darabot. Az üzletben nagyon kellemes érzésem volt, megkaptam a szükséges tájékoztatást, udvarias kiszolgálást, nem mellékesen egy bájos, mosolygós arc kíséretében. Köszönöm kedvességét és a hitet ahhoz, hogy legközelebb is Önöknél intézzem az órával kapcsolatos ügyeimet.

Bohár Róbert 2013.12.05.
Tisztelt Órák.hu!
2013.12.03-án,késő délután rendeltem önöknél egy karórát.Két nap múlva,12 hó 5-én meg is érkezett.Köszönöm a korrekt ügyintézést,a segítőkész hozzáállást,a magyarországi viszonyokhoz képest tökéletes rendeléskövető rendszer segítségét.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a boltjukat,a mindenre kiterjedő online rendszerüket.Én maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal!
Üdvözlettel:
Bohár Róbert

Fehér László 2013.11.19.
Tisztelt Órák.hu!

Amit Önöknél az üzletbe lépve tapasztal a vásárló/érdeklődő, az az értékesítés és a szolgáltatás professzionalizmusa! Ezt a vevőközpontúságot tanítani kellene sok helyen....
Nagyon igényes üzletek, kedves, figyelmes és türelmes kiszolgálás!

Családom ajánlotta Önöket, természetesen a következő órámat Önöknél vásárolom!

Sok erőt és kitartást kívánok munkájukhoz!

Köszönettel: Fehér László

B. László 2013.11.17.
Kicsit megkésve de köszönöm a gyors ügyintézést és a korrekt munkát amit a Tissot Quicksteremmel végeztek. Az óra megújult, azóta egész más viselni, nagyon szép lett!!! Remélem lesz még szerencsénk egymáshoz!
Még 1x köszönettel, és tisztelettel,
B. László (Pécs)

2013.11.15.
Ma reggel megkaptam a faliórát...Ez fantasztikusan gyors volt, köszönöm szépen! A rendeléskövető rendszerük is becsületére válik a magyar e-kereskedelemnek... Másoknak is ajánlani fogom önöket...

Daniel... 2013.10.30.
Nagyon szépen köszönöm a kedves és türelmes kiszolgálást!
A szíj gyönyörű..egész más hordani az órát! Remélem mielőbb mehetek ismét! Üdv!

cs.a. 2013.09.27.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a család nevében a rendkívül gyors és szakszerű szervizért. Külön szeretném kiemelni a levelezést a gyors válaszokat és a korrekt hozzáállást a vásárlóikkal szemben. A jövőben is Önökhöz fogunk fordulni problémáinkkal.

Andfer 2013.09.12.
A honlap tanulmányozása, telefonos beszélgetések, levelezések után egyértelmű kitűnik, egy profi céggel áll kapcsolatban a vásárló. Sajnálom, hogy nem náluk vásároltam meg az órámat.

Szántó Tímea 2013.09.04.
Tisztelt Órák.hu!

Utólag szeretném megköszönni a kedvességet, a Tissot órámnál fellépő probléma gyors és rugalmas orvoslását.

Köszönettel: Szántó Tímea

L. Gábor 2013.08.14.
Tisztelt Órások!

Nagy örömmel böngésztem honlapjukat, végre igazi hozzáértéssel és elhivatottsággal találkoztam!
Óravásárlás előtt állok, kérem segítségüket, hogy megbízhatóságban, pontosságban melyik márkát javasolják a alábbiak közül:
Seiko, Certina, Tissot
Mindhárom márkánál találtam nekem tetsző modellt, ám nem tudok dönteni a hozzáértés hiánya miatt...

Köszönettel: L. Gábor

T. B. 2013.08.10.
Gyors rendeles es pontos szallitas Romaniaban, a magadott datumon. Rendkivul elegedet vagyok es masoknak is ajanlom.

Wieder Máté 2013.08.02.
Mai napon megérkezett az óra. Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a figyelmességet a rendeléssel kapcsolatban. Nagyon korrekt és kedves volt a hölgy, akivel telefonon egyeztettem. Nagyon sok plusz+++++
További sok sikert kívánok.

Üdvözlettel:
Wieder Máté

T.G 2013.07.19.
Ismételten köszönöm a kedvességet és segítőkészséget amit a fémszíj átcserélésénél kaptam.
Ui.: remélem ízlett a fagylalt:)

Csonkáné Bokrovics Andrea 2013.07.10.
Lassan 3 hete megkaptam az órámat,amit imádok!Eddig nem állt módomban megköszönni a kedvességet,a rugalmasságot,és a segítőkészséget!Köszönök mindent!
Gyakran vásárolok interneten,de ilyen szuper,korrekt céggel még nem találkoztam!
Biztos fogunk még vásárolni Önöktől!
További sok sikert kívánok a munkájukhoz!!


T.G 2013.07.07.
Szerdán vásároltam Önöknél órát, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Mint ahogy a kiszolgálással is, kedves, precíz, segítőkész. Két nap múlva vettem hozzá egy Hirsch bőrszíjat, ami szintén első osztályú, és nagyon tetszik! Köszönöm a megfelelő szíj kiválasztásához nyújtott segítséget.
Ha tehetném minden nap vásárolnék Önöknél! Csak az Önök színvonalas üzletét fogom ajánlani másnak!
További sok sikert!

Schein Péter 2013.07.01.
Szolgáltatás, minőség, hozzáállás 10/10.

Németh Noémi 2013.06.28.
Pontosak, precízek - mint egy jó svájci óra! Rendkívül elégedett vagyok, a szolgáltatással és az órámmal egyaránt.
Örülök, hogy Önöket választottam!

Csánitz János 2013.06.18.
A honlapjukon jeleztem az órám hibáját. 2-3 órával később már fel is hívtak az ingyenes futár kiérkezésével kapcsolatban. Nagyon segítőkészek voltak és még ki is derült, hogy csak beállításbeli probléma az egész, így gyorsan, telefonon keresztül meg is oldódott a problémám. Csak ajánlani tudom a céget!

Lõrinczi Edina 2013.05.29.
Ma èrkezett meg az Önöktõl rendelt Seiko òra. Nagyon meg vagyok elègedve, gyönyörû ès nagy örömöt szereztem vele az ùj tulajdonosànak:-) Köszönömm a gyors, korrekt ês kedves ügyintèzèst.

Tóth Martina 2013.05.21.
Ma kaptam meg a Hirsch szíjamat 1 héttel a vártnál előbb:) Teljesen sérülésmentesen, abban a méretben amiben rendeltem megkaptam, nagyon elégedett vagyok!

Köszönöm a segítő munkájukat!:) Itt az Alföld közepén lehetetlen ilyen szép szíjakat beszerezni csak így rendelve Önöktől!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
2018.07.12.
MONDAINE SUMMER COLLECTION
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató