A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH LINDSEY

2020.07.05.
A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH LINDSEY
A HIRSCH Performance kollekció 2014-es megjelenése forradalmi változást hozott az óraszíjak minőségi elvárásainak terén: a HIRSCH új mércét állított fel a funkcionalitás, a kényelmes viselet, a hosszú élettartam és az esztétikum szempontjából. 2015-ben a formatervezés Red Dot Design díját is elnyerte.
A klasszikus bőr és a HIRSCH Premium kaucsuk kombinációja = a legjobb párosítás a funkcionális óraszíjakhoz
 
A kellemesen puha gumi alsórész tökéletesen alkalmazkodik bármilyen csuklóhoz, és struktúrájának köszönhetően nem fedi teljes felületén a bőrt, így biztosítja a természetes hőszabályozást viselés közben. A HIRSCH Performance Collection a tökéletes párosítása a tradicionális bőr kézműves hagyományoknak, és a csúcstechnológiás óraszíjgyártásnak. A HIRSCH Premium kaucsukból perforálással kialakított alsó rész gondoskodik róla, hogy a csukló állandóan szellőzön, és a nedvesség gyorsan elpárologjon. Az alsó rész rugalmasságának köszönhetően a szíj kiemelkedően rugalmas, magas szintű kényelmet, és maximális mozgásszabadságot biztosít minden helyzetben. A különböző típusú és színű bőrök kombinációja szinte határtalan lehetőséget rejt az egyedi minták és stílusok kialakításához. A széles választékból bárki számára elérhető az órájához illő stílus, legyen az sportos és dinamikus, vagy sportos és klasszikus. 
Ez a „Beste aus beiden Welten“ elnevezéssel illetett újítás egy rendkívüli sikertörténet kezdetét jelentette, amely azóta is innovatív, új termékek bemutatásának sorozatát folytatja, és különleges anyagkombinációkat jelentet meg évente: STONE - a kőhatású egyedi luxus, BARK - eukaliptusz rostokból, vegán módra, BIRCH - nyírfakéreg vegán stílusban, IAN - Louisianai aligátor bőrrel kombinálva. 
A 2020-as évben új irányt vett a Performance szíjak fejlesztése, az új cél a női közönség meghódítása lett, ugyanis az eddigi termékek elsősorban a férfiak igényeit elégítették ki. A LINDSEY névre keresztelt női Performance mottója a "Sport meets Fashion!", vagyis az optimális komfortérzetet biztosító prémium kaucsukot kombináljuk egyedi megjelenésű, és esztétikus bőr fedéssel. Így olyan "karkötőt" viselhetünk óránkon, mely bármilyen szituációban megállja helyét, akár a tus alatt, sportolás közben, vagy az uszodában, miközben a megjelenése a nőies harmóniát sugallja.
A LINDSEY kétféle stílust képvisel: a határozott, vidám, és élénk pink dinamizmusát, valamint a finom, púderes árnyalatú, csillámos, halvány rózsa eleganciáját. 
 
300m vízálló
hosszú élettartamú
100% antiallergén
pára és légáteresztő
szauna tesztelt
puha és rugalmas
18/16mm és 20/18mm M méretben

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár