CERTINA DS CHRONOGRAPH AUTOMATIC 1968

2022.11.07.
CERTINA DS CHRONOGRAPH AUTOMATIC 1968
A párna alakú óratokok retró hangulata abszolút érvényes, hiszen, ez a négyzet formát és a finom íveket egyesítő rendhagyó formatervezés, igencsak népszerű volt az 1960-as és '70-es években.
Az új Certina DS Chronograph Automatic 1968 modellt a múlt ihlette és a jövőnek készült. Egy történelmi forma, a legújabb technológiai vívmányokkal felvértezve.
 
Az először az 1960's években megalkotott Certina DS Chronograph Automatic modell korának egyik legmodernebb órája volt: 200m vízállóság ötvözve a híres Valjoux szerkezettel, egyenes út az akkori legmodernebb órák dobogós helyére. 
A 2022-ben megjelent Certina DS Chronograph Automatic 1968 óra ezt a kiválóságot emeli még magasabb szintre, felhasználva a Swatch Group-hoz tartozás előnyeit. Jövőre lesz 40 éve ugyanis, hogy a Certina a legnagyobb óra-konglomerátum tagja, ami által számos erőforrást használhat a technológia fejlesztésére, a legkedvezőbb minőség-ár arány megőrzésével. Az átlag 2000 eurós árkategóriában a Certina kivételes helyzetben van a közel 100 év függetlenség, majd a Swatch Group adta lehetőségek által. A történelem során alkotott modellek újraélesztése, így kézenfekvő a könnyen elérhető technológia által. 
 
Certina DS Chronograph Automatic 1968 modell szilícium kiegyensúlyozó rugót használ az automata karstopper szerkezetben (ETA A05.H31). Ez az antimágneses, ütés- és hőálló szilícium alapú hajszálrugó biztosítja a szerkezet valódi precizitását, a magas szintű pontosságot, és megbízhatóságot, aláírva a Certina szlogenjét: Számíthatsz rám! A Certina iránti bizalmat a 200m vízállóság, az elől-hátul zafír üveg, a zafír betétes forgatható lünett, a menetes koronazár és a rozsdamentes tömör acél óratok erősítik. Az óra sokoldalúságát a búvár életérzést kiegészítő vintage óratok színesíti, az eredeti 1968-as Certina DS Argonaut modell párnatokjának egyenes utánzásával, kicsit nagyobb méretben (43mmx46mm). Ráadásként, a fenntartható fejlődést tükröző, újrahasznosított óceáni műanyagokból készült #tide ocean anyagból® előállított robosztus textil-óraszíjjal is viselhető!

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár