A Széchenyi téri Prémium órabolt és szerviz, valamint a G CASIO PREMIUM SHOP július 31 - augusztus 28-ig SZOMBATONKÉNT ZÁRVA tart!

 

A Junghans és a Bálint órás bemutatja: JUNGHANS MEISTER S CHRONOSCOPE

2020.09.09.
A Junghans és a Bálint órás bemutatja: JUNGHANS MEISTER S CHRONOSCOPE
A Junghans tovább szövi a Meister sorozat (1930's) sikertörténetét, a Meister S Chronoscope születése bizonyára a legizgalmasabb fejezet a hosszú évtizedek történetében.
A Meister S Chronoscope modellekkel a Junghans valami egészen újat mutat be, egy összetéveszthetetlen, és végre igazán férfias megjelenésű karórát: sportos, elegáns és a rakoncátlan szabadság kifejezője. Megtestesíti a történelmi óragyár minden eddigi eredményét, kompromisszumok nélkül, sajátos stílusban, tökéletes technológiával. A "Meister" titulust csak a legkülönlegesebb darabok kaphatják, melyek a legendás Meister eleganciával lépnek színre.
Az új sorozat teljesen újszerű, progresszív és férfias vonásokkal rendelkezik, jellegzetes nüanszokkal megelevenítve az eddigi legizgalmasabb Junghans Meister órát: a domború ívelésű számlap követi a karcálló, és tükröződésmentesített zafír üveg finom íveit, a konkáv segédszámlapok és indexek három dimenziós hatását pedig a számlap színátmenete fokozza (27/4023). A tökéletes anyaghasználat, a strapabíró és praktikus használhatóság, valamint a kiváló minőségű mechanikus szerkezet összhangja 24/7-ben remekmű a hétköznapokra!
 

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár