A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH ROSE - csuklón a virágok királynője!

2022.01.22.
A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH ROSE - csuklón a virágok királynője!
A vegán és állatmentes termékek iránti kereslet egyre inkább növekszik, így 2022-ben a Hirsch óraszíj gyártó családi vállalkozás is eme vezérelv mellett kötelezte el magát: az "év óraszíjának" fejlesztése és gyártása során, teljesen lemondott az állati eredetű összetevőkről.
2021 tavaszán bemutattuk a HIRSCH eddigi "állatmentes" fejlesztéseit, mely termékpalettát a tavalyi évben, a növényi levelekből készített óraszíjakkal bővítette ki. Az állati összetevőket nélkülöző termékfejlesztések nemcsak az élelmiszerek, hanem a kozmetikumok, ruházati cikkek, és kiegészítők terén is egyre inkább előtérbe kerülnek. A Hirsch követve ezt a tendenciát, az idén az alábbi újdonsággal lepett meg minket: a világ első, igazi rózsaszirmokból készült óraszíjával, a  Hirsch Rose -zal.
 
A 100% vegán óraszíj-modell szárított, őrölt rózsaszirmok felhasználásával készül, kizárólag állatmentes alapanyagok felhasználásával. A hordozóanyaghoz kizárólag friss, rózsaszín szirmokat használnak, melyeket a legmodernebb technológiával, fagyasztva szárítanak. Ez egy környezetbarát módszer, mellyel biztosítva van a szirmok színének, a sejtszerkezetnek és formának a megőrzése, valamint a páratlan simaság is. A gondos, kíméletes aprítással előállított rózsaport kézi eljárással, speciális többrétegű kialakítással viszik fel a szíj hátsó (alsó) részére. Minden egyes remekmű elkészítéséhez összesen 86 lépés szükséges!
A diszkrét "FibreTech" bélés selymesen puha, kényelmes viseletet nyújt. A finom kézi varrás színe a rózsaszirmokkal szépen harmonizál, a kritikus helyeken - a csatnál és a bújtatón - pedig a kézzel varrott öltések a tartósságot biztosítják. A természetes anyaghasználatból adódóan minden modell egyedi mintázatú, a rózsaszín halvány és sötétebb árnyalatai néhol sárgákkal keverednek.
 
A Hirsch Rose óraszíj M (180mm) hosszúságban, 18mm és 20mm szélességben kapható. A beépített gyorszár segítségével bárhol és bármikor szerszám nélkül, könnyedén felszerelheted a hagyományos és az okosórádra is!

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár