A Casio és a Bálint órás bemutatja: CASIO PRO TREK BLUETOOTH PRT-B70

2020.11.15.
A Casio és a Bálint órás bemutatja: CASIO PRO TREK BLUETOOTH PRT-B70
A "Quad Sensor" és "Connected" alkalmazás a Casio Pro Trek család legújabb fejlesztése, mellyel a horgászatot még szórakoztatóbb szintre emeli!
FISH IN TIME - HORGÁSSZ A LEGJOBB IDŐBEN! 
A Casio Pro Trek PRT-B70 óracsalád fő célja, hogy megmutassa a horgászat mániákusainak, hogy mikor és hová érdemes elindulni, ha jó eredményt akarunk elérni. Ezt a tájékozódást több, egymással összekapcsolódó funkció és a telefonunkra letölthető applikáció segíti.
A riasztó funkció hangjelzést ad a javasolt horgászati idő kezdetekor és visszaszámol a végéig. Az ár-apály diagram, a holdállás, a napkelte- és napnyugta idők ismerete lehetővé teszi, hogy képet kapjunk a várható fogásról egy adott időn belül, azaz segíti a horgászati tevékenységünk megtervezését. A Quad szenzorral a horgászási körülményekről kapunk képet, vagyis lehetővé teszi a tartózkodási helyünkön az irány, a légnyomás, a magasság, a hőmérséklet, és még a lépésszámunk mérését is.
Az óratok szívóssága és nagy nyomásállósága strapabíróvá, és szinte bármilyen vízi sportra alkalmassá teszi a modelleket. Kézi váltással egy pillanat alatt elterelhetjük a digitális kijelzőről a mutatókat, így az olvashatóság is rendkívül praktikusan megoldott. Sötétben a nagy fényerejű ledvilágítás teszi kiválóan láthatóvá a számlapot és a digitális kijelzőt is. A formatervezés a kényelem, a minél könnyebb kezelhetőség, és az egyszerű olvashatóság szempontjait helyezi előtérbe. A könnyed uretán óraszíj nagy szakítószilárdságú, tartós, és természetesen illeszkedik a csuklóhoz. A gyorszáras rugósfül a könnyed szerelhetőséget teszi lehetővé a szíj cserélhetősége ill. tisztán tartása végett.
 
A PRO TREK Connected alkalmazás számos műveletet leegyszerűsít, alapvetően az automatikus időbeállítást (4 alkalommal naponta a helyi és a világidőt is), a FISH MEMO tárolt adatok kezelését és 300 város időbeállításának konfigurálását. Ezeken túlmenően számos kikötőhely adatairól informál, horgászhelyeket rögzíthet időponttal és a körülmények ismeretével, képeket és adatokat társíthat hozzájuk, valamint megoszthatja ezeket. A sporttevékenységhez természetesen elengedhetetlen a lépésszámlálás, az elégetett kalóriák kiszámítása, ezen adatok rögzítése, naplózása. Az óra segít megtalálni telefonunkat a telefonkereső funkcióval, azaz egy gombnyomásra telefonunk hanggal jelzi merre jár :). 
A horgászatot támogató Pro Trek órák három színben elérhetők. 
 
 
 
 
 

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár